Enovini® OK WHITE - vīna raugs, kas samazina skābumu, 7 g

SIMBOLS: 400380
EAN: 5904816004687

1,48 €

Pievienot grozam

211,43 EUR/kg

SIMBOLS: 400380
EAN: 5904816004687


APRAKSTS

Plānojat pagatavot mājas vīnu no āboliem vai baltajām vīnogām? Jaunais sausais vīna raugs Enovini® OK WHITE, kas samazina skābumu, ir labākā izvēle!Baltajiem augļiem - raugs ideāli piemērots vīniem no āboliem un baltajām vīnogām, kā arī citiem augļiem, kas satur lielu daudzumu ābolskābes.Ābolskābes ... vairāk >

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

Plānojat pagatavot mājas vīnu no āboliem vai baltajām vīnogām? Jaunais sausais vīna raugs Enovini® OK WHITE, kas samazina skābumu, ir labākā izvēle!


  • Baltajiem augļiem - raugs ideāli piemērots vīniem no āboliem un baltajām vīnogām, kā arī citiem augļiem, kas satur lielu daudzumu ābolskābes.
  • Ābolskābes samazinājums par 20–24% - skābuma pazemināšana labvēlīgi ietekmē vīna garšu, padara to maigāku un sabalansētāku.
  • Mazāks cukura daudzums - pateicoties skābumu samazinoša rauga lietošanai, varat droši samazināt pievienotā cukura daudzumu, iegūstot labu pussaldu vai pussausu vīnu.
  • Sabalansēta vīna garša un aromāts - vīns, kas gatavots ar šī rauga palīdzību, ir ne vien maigas garšas, bet arī ar interesantu augļu aromātu.
  • Augsta kvalitāte - aktīvais sausais raugs Enovini® OK WHITE ļaus jums pagatavot lielisku mājas vīnu ar līdz pat 14% alkohola saturu! 


Enovini® OK WHITE ir sausais vīna raugs, kas samazina skābumu vīniem no baltajiem augļiem, kuri satur ābolskābi. Šis raugs ir īpaši paredzēts āboliem un baltajām vīnogām; ar to iegūsiet sabalansētu, gardu vīnu ar maigu garšu un bagātīgu augļu buķeti. 

Enovini® OK WHITE skābumu samazinošās īpašības ļauj iegūt garšīgus, mazāk saldus vīnus (pussaldus un pussausus).

Iepakojums ļauj pagatavot līdz 35 L vīna ar stiprumu līdz 14%. Raugs ir vienkāršs lietošanā, nav nepieciešama iepriekšēja aktivēšana. 


Lietošanas veids:

Maisiņa saturu sajauciet 100 ml ūdens, kas novārīts un atdzesēts līdz 30°C.

Atstājiet uz 20 min istabas temperatūrā, pēc tam ielejiet fermentācijas tvertnē vai demižonā ar vīna misu. Ieteicamā sākotnējā cukura koncentrācija misā ir max. 18°Blg, bet skābums max. 16 g/L (vislabāk 12–13 g/L).

Fermentējiet 18–20°C temperatūrā.

Pēc 5. un 10. fermentācijas dienas pievienojiet nākamās cukura porcijas: 50 g/L.

Labāko rauga darbības rezultātu sasniegsiet, ievērojot norādījumus uz etiķetes.


Sastāvdaļas:

raugs Saccharomyces cerevisiae, emulgators: sorbitola monostearāts.


UZMANĪBU:

Lai nodrošinātu optimālu fermentācijas norisi, ieteicams pievienot barības vielu ar B1 vitamīnu (401010) 0,4 g/L apmērā.


Ieteicams izlietot līdz: derīguma termiņš un partijas nr. norādīti uz iepakojuma šuves.

Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā. Produkts paredzēts tikai enoloģijai, nav paredzēts tiešai lietošanai uzturā.

Masa
7.0 g

Cik litriem
35.0 L

Pielietojums
baltvīns

Veids
žāvētas

Enovini® OK WHITE - vīna raugs, kas samazina skābumu, 7 g

Enovini® OK WHITE - vīna raugs, kas samazina skābumu, 7 g ['raugs ābolu vīnam', ' raugs baltajām vīnogām', ' ābolu vīns', ' vīnogu vīns', ' skābumu samazinošs raugs', ' raugs baltajiem vīniem', ' sausais raugs', ' mājas vīns', ' skābumu reducējošs raugs']
iemīļotie

1,48 €

211,43 EUR/kg

Pievienot grozam