Aktīvs, žāvēts vīna raugs Enovini® BAYA - baltajiem un rozā vīniem - līdz 18% alkohola, uz 10–35 L misas, 7 g - ideāli fermentācijas "restartam".
Vēlies sākt savu piedzīvojumu ar mājas vīna gatavošanu? Gatavo savus mājas dzērienus un meklē augstas kvalitātes produktus? Iesakām mūsu cildenos premium klases raugu - ideālu baltajiem un rozā vīniem. Īpaši ieteicams mājās gatavotu dzērienu pagatavošanai no ērkšķogām, bumbieriem, aprikozēm, zemenēm, graudiem, vilkābelēm, āboliem, mežrozītēm, baltajām vīnogām, rabarberiem, rozīnēm.
Enovini® BAYA, jeb augsti vērtētie "bayanus", ir īpaši atlasīts rauga celms, kas ļauj iegūt vīnu ar intensīvu augļu aromātu, bagātīgu garšu un teicamu dzidrību.
Enovini® BAYA nodrošina ātru, efektīvu un stabilu fermentāciju ļoti plašā temperatūru diapazonā un pat sarežģītos apstākļos.
Ideāli piemēroti fermentācijas restartam — misas "ierosināšanai", kad vīna raudzēšanās apstājas, nesasniedzot iecerētās īpašības.
Produkts ir ļoti vienkāršs lietošanā. Viena 7 g paciņa pietiek 10–35 L misas pagatavošanai. Raugi ir kriofīli un strādā zemās temperatūrās (no 8 °C). Tāpēc tie ir ideāli piemēroti fermentācijai vēsajos gada laikos, pagrabos, bet fermentācijas temperatūru diapazons ir 8–32 °C, ar iespēju sasniegt pat 18% alkohola!
Izmantojot mūsu piedāvājumā esošās barības vielas ar B1 vitamīnu un Kombi Vita, vari nodrošināt rauga pilnu potenciālu!
Lietošanas veids:
Paciņas saturu sajauc 100 ml vārīta un līdz 30 °C atdzesēta ūdens, visu atstāj uz 20 minūtēm istabas temperatūrā. Pēc tam šķīdumu ielej fermentācijas tvertnē vai damadžonā ar vīna misu.
Sastāvdaļas:
vīna raugs Saccharomyces bayanus, emulgators: sorbitāna monostearāts.
Uzmanību!
Optimālai fermentācijas norisei ieteicams pievienot rauga barības vielas: ar B1 vitamīnu (401010), Kombi Vita (401030).
Ieteicams izlietot līdz: derīguma termiņš un partijas Nr. norādīts uz šuves. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā. Produkts paredzēts tikai enoloģijai, nav paredzēts tiešam patēriņam.
Iepakojuma izmēri: