Cēlo vīna raugu apvienojums ar īpaši piemeklētām rauga barības vielām, minerālsāļiem un vitamīniem.
Vinistart ieteicams īpaši vīniem no ērkšķogu, bumbieru, aprikožu, zemeņu, graudu, vilkābeļu, ābolu, mežrožu, balto un melno vīnogu, rabarberu, rozīņu, saldo ķiršu, skābo ķiršu, aveņu, renklodu un ungāru plūmju, kazeņu, melno, balto un sarkano jāņogu, melleņu, melnā plūškoka ogu, dzeloņplūmju.
Vinistart nodrošina ātru un efektīvu fermentāciju plašā temperatūras diapazonā, kā arī lielisku vīna buķeti un garšu. Tas ir pienācīgi saskaņotu sastāvdaļu darbības rezultāts: īpaši atlasīts rauga celms, minerālsāļi, kas ir vērtīgs slāpekļa un fosfora avots vīna raugiem, un vitamīni, kas pilda fermentācijas aktivatora lomu un labvēlīgi ietekmē vīna garšu un aromātu.
Svarīgās iezīmes:
Lietošanas veids
Maisiņa saturu izšķīdiniet 100 ml misas, pēc tam ielejiet fermentācijas traukā un samaisiet.
Sastāvdaļas:
vīna raugs Saccharomyces cerevisiae, diamonija ūdeņražfosfāts (V), B1 vitamīns (tiamīna hidrohlorīds), emulgators: sorbīta monostearāts.
Uzmanību:
iepakojumu izmantojiet pilnībā vienam raudzējumam.
Iepakojuma izmēri:
garums 12 cm
platums apm. 0,5 cm
augstums 16 cm