Restart raugs ir aktīvā, augstu alkoholu izturīga S. bayanus rauga un speciālās barotnes kombinācija, kas ļauj atjaunot fermentāciju vīnos un brāgās. Raugs atjaunos apturēto fermentāciju misās ar alkohola līmeni zem 10% - tādējādi produkts ir iespēja glābt pārāk saldas (min. 10°Blg) un zema stipruma misas. Fermentācijai vajadzētu atsākties 7 dienu laikā. Tas ir laiks, kas nepieciešams rauga savairošanai sarežģītos apstākļos, kas, cita starpā, saistīti ar alkohola klātbūtni misā. Produkts ir ārkārtīgi vienkāršs lietošanā - pietiek to pievienot tieši misai. 22 g iepakojums pietiek 25 L misas!
Lietošanas veids:
Raugu pievieno tieši misai un atstāj turpmākai fermentācijai temperatūrā 25 - 30°C.
Sastāvdaļas: raugs [84,1%], diamonija fosfāts [15,9%].
Neto masa: 22 g
Uzmanību: iepakojumu izmanto pilnībā vienai misai.
Iepakojuma izmēri: