Vīna mērītājs (cukurmērs)- cukura koncentrācijas mērīšanai

SIMBOLS: 405556
EAN: 5904816013054

6,28 €

Pievienot grozam

6,28 EUR/gab.

SIMBOLS: 405556
EAN: 5904816013054


APRAKSTS

Cukura mērīšanai un potenciālā alkohola satura noteikšanai - areometrs, noderīgs vīna misai un alus misai, diapazons: 0 līdz 24°Blg.Stikla, ērta mēģene - no stikla izgatavots cilindrisks trauks šķidrumam ar plakanu dibenu, kas ir ērts lietošanā.Skaidra, krāsaina skala - uz pludiņa, ļauj viegli nolas... vairāk >

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

  • Cukura mērīšanai un potenciālā alkohola satura noteikšanai - areometrs, noderīgs vīna misai un alus misai, diapazons: 0 līdz 24°Blg.
  • Stikla, ērta mēģene - no stikla izgatavots cilindrisks trauks šķidrumam ar plakanu dibenu, kas ir ērts lietošanā.
  • Skaidra, krāsaina skala - uz pludiņa, ļauj viegli nolasīt šķidruma blīvuma mērījumu Ballinga grādos (Blg).
  • Vienkāršs mērījums - ierīce ir ārkārtīgi vienkārša lietošanā. Mērījumu veic tieši, nolasot rezultātu no skalas.
  • Ierīce graduēta temperatūrā 20 - 21°C.


Vīna areometrs (cukurmērs) ir neaizstājama ierīce, lai ātri un precīzi noteiktu, cik daudz cukura atrodas vīna misā vai alus misā. Vīna areometrs ir areometrs, kas graduēts Ballinga grādos (°Blg) - 1°Blg aptuveni atbilst 10 g cukura 1 l sulas (misas). Mēģene, kurā veic mērījumu, ir izgatavota no stikla un tai ir plakans dibens.

Ērtākai lietošanai ieteicamie cukura koncentrācijas diapazoni dažādos vīna gatavošanas posmos ir izcelti ar atbilstošām krāsām:

  • pirms fermentācijas sākuma cukura koncentrācijai nevajadzētu pārsniegt 22°Blg - rozā apgabals
  • uzreiz pēc papildu cukura devu pievienošanas fermentācijas laikā vinomēra rādījumiem nevajadzētu pārsniegt 16°Blg – dzeltenais apgabals
  • nolasījumam fermentācijas noslēguma fāzē sausajiem un pussaldajiem vīniem vajadzētu ietilpt diapazonā - zaļais apgabals

Šis areometrs ļauj arī netieši noteikt alkohola koncentrāciju vīnā, veicot vienkāršus aprēķinus.

Lietošana :

Lai veiktu mērījumu, mēģeni jāpiepilda ar nelielu daudzumu šķidruma bez cietām daļiņām un gaisa vai gāzes burbulīšiem. Šķidruma daudzumam jābūt tādam, lai mēģenē ievietotais pludiņš brīvi peldētu un nepieskartos trauka sieniņām. Cukura koncentrācijas vērtību nolasa pēc šķidruma augšējā meniska.


Produkta izmēri:

  • vīna areometrs:

 augstums 24 cm

 diametrs 1,75 cm

  • mēģene:

 augstums 24,5 cm

 ārējais diametrs 2,2 cm

 iekšējais diametrs 2,0 cm


Komplektā ietilpst:

  • stikla mēģene
  • pludiņš ar uzdrukātu skalu


Diapazons: no 0 līdz 24°Blg

Garums
2.2 cm

Platums
2.2 cm

Augstums
24.5 cm

Masa
26.0 g

Vīna mērītājs (cukurmērs)- cukura koncentrācijas mērīšanai

Vīna mērītājs (cukurmērs)- cukura koncentrācijas mērīšanai ['vīna mērītājs', ' cukurmērs', ' cukura koncentrācija', ' cukura satura mērīšana vīnā', ' cukura līmenis', ' cukura līmeņa rādītājs']
iemīļotie

6,28 €

6,28 EUR/gab.

Pievienot grozam