Vīna raugs Fermivin VR5, 7 g

SIMBOLS: 400350
EAN: 5904816017571

1,51 €

Pievienot grozam

215,71 EUR/kg

SIMBOLS: 400350
EAN: 5904816017571


APRAKSTS

Fermivin VR5 žāvēts, selekcionēts vīna raugs Saccharomyces cerevisiae, kas nāk no Burgundijas reģiona Francijā.Sarkanvīniem - Fermivin VR5 ir raugs, kas ļauj iegūt augstākās kvalitātes vīnus no sarkanajiem augļiem ar raksturīgu pēcgaršu. Atkarībā no pievienotā cukura daudzuma uz tā var pagatavot gan... vairāk >

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

Fermivin VR5 žāvēts, selekcionēts vīna raugs Saccharomyces cerevisiae, kas nāk no Burgundijas reģiona Francijā.

  • Sarkanvīniem - Fermivin VR5 ir raugs, kas ļauj iegūt augstākās kvalitātes vīnus no sarkanajiem augļiem ar raksturīgu pēcgaršu. Atkarībā no pievienotā cukura daudzuma uz tā var pagatavot gan saldus, gan sausos vīnus.
  • Ilgi izturētiem vīniem - raugs, kas ideāli piemērots vīniem, kuriem nepieciešams ilgs nogatavināšanas periods.
  • Vīniem līdz 16% - šis raugs ir ar augstu izturību pret alkoholu, fermentē līdz pat 16%.
  • Temperatūru diapazons 18-32°C - tie ir optimāli fermentācijas apstākļi, kuros Fermivin V5 raugs pilnībā atklāj savas iespējas.
  • Uz 10-35 L - viena Fermivin 7013 rauga paciņa ir atbilstošs daudzums, lai sagatavotu no 10 līdz 35 L misas.


Fermivin VR5 ir vīna raugs, kas fermentē līdz 16% alkohola un ir ieteicams vīniem no aronijām, melnā plūškoka ogām, melnajām jāņogām, melnajām vīnogām, saldajiem ķiršiem, skābajiem ķiršiem, mellenēm, kazenēm, avenēm un plūmēm. Šis raugs lieliski izceļ aromātu no sarkanajiem un ar augstu tanīnu saturu bagātiem augļiem, kuriem nepieciešama ilga nogatavināšana. Lai panāktu ātru un pilnīgu izfermentēšanu, cita starpā nepieciešams nodrošināt optimālu fermentācijas temperatūru, kas šim raugam ir no 18 līdz 32°C.

Viena rauga paciņa ir piemērota no 10 līdz 35 L vīna misas sagatavošanai.

Žāvētais vīna raugs Fermivin VR5 ir ļoti vienkāršs lietošanā, pietiek ar īsu rehidratāciju – hidratēšanu.


Lietošanas veids:

Paciņas saturu samaisiet 100 ml vārīta un līdz 30℃ atdzesēta ūdens, masu atstājiet uz 20 min istabas temperatūrā. Pēc tam šķīdumu ielejiet fermentācijas traukā vai demižonā ar vīna misu.


Pilnu potenciālu raugs sasniedz, izmantojot barības vielas: ar B1 vitamīnu un Kombi Vita.


Detalizēta drošības datu lapa atrodas pievienotajos failos.


Sastāvdaļas:

vīna raugs Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgators: sorbitola monostearāts.


Uzmanību!

Lai fermentācijas process noritētu optimāli, ieteicams pievienot barības vielas: ar B1 vitamīnu (401010), Kombi Vita (401030).

Ieteicams izlietot līdz: derīguma termiņš un partijas Nr. norādīti uz šuvuma. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā. Produkts paredzēts tikai enoloģijai, nav paredzēts tiešai lietošanai.


Iepakojuma izmēri:

  • garums 7,5 cm
  • platums apm. 1 cm
  • augstums 11 cm
Masa
7.0 g

Cik litriem
35.0 L

Veids
žāvētas

Pielietojums
sarkanvīns

Komplektā

Vīna raugs Fermivin VR5, 7 g

Vīna raugs Fermivin VR5, 7 g ['Fermivin raugs', ' aktīvais sausais vīna raugs', ' vīna raugs', ' raugs vīnam', ' žāvēts vīna raugs', ' žāvēts raugs', ' žāvēts raugs vīnam', ' raugs sarkanajam vīnam']
iemīļotie

1,51 €

215,71 EUR/kg

Pievienot grozam