Universāli, aktīvie, žāvētie vīna raugi FERMIVIN LS2 - baltajiem, sarkanajiem, rozā un dzirkstošajiem vīniem - līdz 16% alk., ideāli fermentācijas "restartam", uz 10–35 L misas, 7 g.
Vai vēlaties uzsākt savu mājas vīndarīšanas piedzīvojumu? Gatavojat savus mājdzērienus un meklējat augstas kvalitātes produktus? Mēs iesakām mūsu augstvērtīgos, universālos, žāvētus rauga Fermivin LS2 visiem vīnu veidiem: baltajiem, rozā, sarkanajiem un dzirkstošajiem. Īpaši ieteicami mājās gatavotiem dzērieniem no ērkšķogām, bumbieriem, aprikozēm, zemenēm, graudiem, vilkābelēm, āboliem, mežrozīšu augļiem, baltajām un melnajām vīnogām, rabarberiem, rozīnēm, saldajiem ķiršiem, skābajiem ķiršiem, avenēm, renklodēm un ungāru plūmēm, melnā plūškoka ogām, aronijām, kazenēm, melnajām, baltajām un sarkanajām jāņogām un mellenēm. Fermivin LS2 ir īpaši atlasīts vīna rauga celms no Šampaņas reģiona Francijā — augsti vērtētie "bayanus", kas nodrošina ātru un stabilu fermentāciju pat sarežģītos apstākļos. Tie neitrāli ietekmē vīna aromātisko profilu, ļaujot saglabāt augļu aromātus, no kuriem gatavots dzēriens. Ideāli piemēroti fermentācijas restartam — misas "iedarbināšanai", kad vīns pārstāj "strādāt" pirms sasniegts plānotais rezultāts. Raugi ir ļoti vienkārši lietojami. Viens 7 g iepakojums pietiek 10–35 L misas pagatavošanai. Fermentācijas temperatūras diapazons ir 14–28°C, ar iespēju sasniegt pat 16% alkohola! Izmantojot mūsu piedāvājumā pieejamās rauga barības vielas ar B1 vitamīnu un Kombi Vita, varat nodrošināt raugu pilnu potenciālu!
Raksturojums:
Lietošanas veids:
Paciņas saturu samaisiet 100 ml vārīta un līdz 30°C atdzesēta ūdens, visu atstājiet uz 20 min istabas temperatūrā. Pēc tam šķīdumu ielejiet fermentācijas tvertnē vai balonā ar vīna misu.
Sastāvdaļas:
vīna raugi Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgators: sorbitola monostearāts.
Uzmanību!
Optimālai fermentācijas norisei ieteicams pievienot rauga barības vielu: ar B1 vitamīnu (401010), Kombi Vita (401030).
Ieteicams izlietot līdz: derīguma termiņš un partijas nr. uz šuves. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā. Produkts paredzēts tikai enoloģijai, nav paredzēts tiešai lietošanai uzturā.
Iepakojuma izmēri: