Ābeļkoka kūpināšanas šķeldas - paredzētas lietošanai cūkgaļas, zivju un jēra gaļas kūpināšanas un grilēšanas procesā. Pateicoties šīm šķeldām, ēdieni iegūs atbilstošu, vēlamo aromātu un garšu, kā arī pievilcīgu gaiši brūnu krāsu.
8. klase (vidējā frakcija) - pateicoties savam izmēram (6–8 mm) šķeldas ir piemērotas gan lielām, gan mazām kūpinātavām.
Iepakojumā esošais šķeldas daudzums (450 g) pietiks vairākām dūmošanas stundām (atkarībā no izmantotās iekārtas) - bez bažām, ka to pietrūks jūsu iecienīto ēdienu pagatavošanas laikā.
Dabīgas, augstas kvalitātes ābeļkoka šķeldas, ideāli piemērotas cūkgaļas, jēra gaļas un zivju kūpināšanai un grilēšanai. Pateicoties pareizai dozēšanai un iededzināšanai, ēdienu pagatavošanas process būs profesionāls, bet gatavie ēdieni iegūs nevainojamu aromātu, garšu un izskatu. Šo šķeldu priekšrocības novērtēs ikviens gardo kūpinājumu un grilēto ēdienu cienītājs - tās var lietot gan mazās, gan lielās kūpinātavās, arī komplektā ar dūmu ģeneratoru. Optimāls mitruma saturs nodrošina vieglu šķeldas aizkurināšanu un efektīvu kūpināšanas dūmu veidošanos.
Vairāk par šķeldām uzzināsiet mūsu emuāra rakstā Izvēlieties šķeldas un kūpiniet!
Apskatiet mūsu Gaļas izstrādājumu kalkulators - tas palīdzēs jums sagatavot gardus mājās gatavotus izstrādājumus.
Lietošanas veids:
Grilēšana: Ap kvēlojošām kokoglēm izkārtojiet divu centimetru biezu šķeldas kārtu - nelieciet tās tieši uz kurtuves, jo tās nekavējoties sadegs. Lai šķeldas izmantotu pēc iespējas ekonomiskāk, tās var viegli samitrināt ar ūdeni, kas veicinās lielāka dūmu daudzuma veidošanos. Grilu pārklājiet ar vāku uzreiz pēc ēdienu novietošanas uz restēm. Grilēšanas laiks - no 10 līdz 30 minūtēm (atkarībā no gatavojamās gaļas lieluma un veida).
Kūpināšana: Atkarībā no jūsu rīcībā esošās kūpinātavas veida šķeldas ievietojiet dūmu ģeneratorā vai pašā kūpinātavā - tam paredzētajā vietā, vai arī kurtuvē - ap kvēlojošu malku.
Šķeldas ir ideāli piemērotas lietošanai dūmu ģeneratorā. Šāda dūmu ģeneratora izmantošana nodrošina visprofesionālākos rezultātus - izstrādājumus ar lielisku garšu, aromātu un krāsu.
Uzmanību: Kūpinātavu un grilu drīkst apkalpot tikai pieaugušie, ievērojot ugunsdrošības noteikumus un iepriekš iepazīstoties ar attiecīgās ierīces lietošanas instrukciju, kā arī ar ieteikumiem attiecībā uz šķeldas izmantošanu. Šķeldas iededzināšanas un to piebēršanas laikā grila, kūpinātavas vai dūmu ģeneratora darbības laikā ievērojiet piesardzību, lai izvairītos no iespējamiem apdegumiem. Rūpējieties, lai bērniem un mājdzīvniekiem nebūtu piekļuves sakarsušām ierīcēm.
Šķeldas uzglabājiet sausā, vēsā vietā.
Mūsu piedāvātās kūpināšanas šķeldas ir saņēmušas pozitīvus atzinumus: no Gaļas un tauku rūpniecības institūta, Valsts higiēnas iestādes, Valsts sanitārā institūta.
Iepakojumā ir 450 g šķeldas.