Komplekts ar pieciem dižskābarža kūpināšanas šķeldas iepakojumiem - paredzēts izmantošanai putnu gaļas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju, jēra gaļas un medījumu kūpināšanas un grilēšanas procesā. Pateicoties šai šķeldai, ēdieni iegūs atbilstošu, vēlamo aromātu un garšu, kā arī pievilcīgu zeltaini dzeltenu krāsu.
Dabīga, augstas kvalitātes dižskābarža šķelda, ideāli piemērota visu pamatveidu gaļas un zivju kūpināšanai un grilēšanai. Pateicoties pareizai dozēšanai un kvēlināšanai, ēdienu sagatavošanas process būs profesionāls, bet gatavie ēdieni iegūs atbilstošu aromātu, garšu un izskatu. Šīs šķeldas priekšrocības novērtēs ikviens gardu kūpinājumu un grilētu ēdienu cienītājs - to var izmantot gan mazās, gan lielās kūpinātavās, tostarp komplektā ar dūmu ģeneratoru. Optimāls ūdens saturs nodrošina vieglu šķeldas aizkurināšanu un efektīvu kūpināšanas dūmu veidošanos.
2. klases šķelda (smalkā frakcija) - ņemot vērā sadrumstalotības pakāpi, to var veiksmīgi izmantot dūmu ģeneratoros ar automātisku - gliemežpadevi.
Iepakojumā esošais šķeldas daudzums (450 g) pietiks vairākām dūmošanas stundām (atkarībā no izmantotā aprīkojuma) - bez bažām, ka tās pietrūks, gatavojot jūsu iecienītos ēdienus.
Vairāk par šķeldu uzzināsiet mūsu emuāra rakstā Izvēlieties šķeldu un veidojiet dūmus!
Iepazīstieties ar mūsu Desu un kūpinājumu kalkulatoru - tas palīdzēs jums sagatavot gardus mājās gatavotus izstrādājumus.
Lietošanas veids:
Grilēšana: Ap kvēlojošām kokoglēm izkārtojiet divu centimetru biezu šķeldas kārtu - nelieciet to tieši kurtuvē, jo tā uzreiz sadegs. Lai šķeldu izmantotu pēc iespējas ekonomiskāk, to var viegli samitrināt ar ūdeni, kas veicinās lielāka dūmu daudzuma veidošanos. Grilu aizveriet ar vāku uzreiz pēc ēdiena uzlikšanas uz restēm. Grilēšanas laiks - no 10 līdz 30 minūtēm (atkarībā no gaļas gabala lieluma un veida).
Kūpināšana: Atkarībā no jūsu rīcībā esošās kūpinātavas veida šķeldu ievietojiet dūmu ģeneratorā vai pašā kūpinātavā - tam paredzētajā vietā, vai arī kurtuvē - ap kvēlojošu malku.
Kūpināšana, izmantojot dūmu ģeneratoru, nodrošina visprofesionālākos rezultātus - izstrādājumus ar izcilu garšu, aromātu un krāsu.
Uzmanību: Kūpinātavas un grila apkalpošanu drīkst veikt tikai pieaugušie, ievērojot ugunsdrošības noteikumus un iepriekš iepazīstoties ar konkrētās ierīces lietošanas instrukciju, kā arī ar ieteikumiem par šķeldas lietošanu. Aizdedzinot šķeldu un to pieberot grila, kūpinātavas vai dūmu ģeneratora darbības laikā, ievērojiet piesardzību, lai izvairītos no apdegumiem. Rūpējieties, lai bērniem un mājdzīvniekiem nebūtu piekļuves sakarsušām ierīcēm.
Šķeldu uzglabājiet sausā, vēsā vietā.
Mūsu piedāvātajai kūpināšanas šķeldai ir pozitīvi atzinumi: Gaļas un tauku rūpniecības institūta, Valsts Higiēnas institūta, Valsts Sanitārā institūta.
Komplektā ietilpst 5 x 450 g kūpināšanas šķeldas iepakojumi