Lielisks veids, kā sālīt gaļu - izmantojiet un baudiet izcilu garšu!
Ja vēlaties, lai jūsu mājas gaļas izstrādājumi, šķiņķi un desas būtu patiešām garšīgi un izskatītos apetīti, izmantojiet šo lielisko, bagātināto sālījumu. Tas ir unikāls tradicionālā sālījuma un mūsdienīga papildinājuma apvienojums ar acerolas augļu ekstraktu, kas ir bagāts ar C vitamīnu -labākai garšai, krāsai un jūsu izstrādājumu izturībai.
🍒 Kāpēc acerolas ekstrakts ir ieteicams gaļai un gaļas izstrādājumiem?
Acerolas ekstrakts (Malpighia glabra) satur ļoti augstu dabīgā C vitamīna (askorbīnskābes) devu, tāpēc tas ir viens no spēcīgākajiem dabīgajiem antioksidantiem, kas tiek novērtēts gaļas pārstrādē. Acerolas pozitīvā ietekme uz gaļu, kas tiek gatavota patēriņam, ir apstiprināta pētījumos.
Kādas priekšrocības nodrošina sālījums ar acerolas ekstraktu?
✅ Paātrina sālīšanas reakciju - samazina nātrija nitrītu (NaNO₂) līdz slāpekļa oksīdam (NO), piešķirot gaļai raksturīgo, apetīti rosinošo rozā krāsu.
✅ Stabilizē gaļas krāsu - pēc termiskās apstrādes gaļa saglabā pievilcīgu krāsu.
✅ Aptur tauku oksidācijas procesus - tādējādi produkti nesasmok un ilgāk saglabā svaigu garšu un smaržu.
✅ Palielina mikrobioloģisko izturību - palēnina mikroorganismu attīstību, pagarinot derīguma termiņu.
Pētījumi apstiprina acerolas efektivitāti gaļā:
„Acerolas augļu ekstrakti demonstrē spēcīgas antioksidanta īpašības, stabilizē krāsu un ierobežo tauku oksidācijas procesus, uzlabojot izstrādājumu sensorisko un mikrobioloģisko izturību.”
(Nowicka A., Krzywdzińska-Bartkowiak M., 2019. „Pārtika. Zinātne. Tehnoloģija. Kvalitāte.”)
Sastāvdaļas: sāls, (sāls, pretsalipes viela: E 536), acerolas ekstrakts Malpighia glabra (17% C vitamīns) 1,8%, nātrija nitrīts 0,6%.
Produkts var saturēt sezama sēklas, sinapi, glutēnu, sēra dioksīdu, zemesriekstus un soju.
Uzmanību! Nav paredzēts tiešai lietošanai.