Vecmāmiņas Leokādijas recepte peklēšanai - Garšvielu un garšaugu maisījums ir rūpīgi saskaņota kompozīcija, kas izceļ mājās gatavotas gaļas smalkās garšas un aromātiskās īpašības.
Vai sapņo par peklētām, aromātiskām, maigām un izcilas garšas gaļas ēdieniem? Vai vēlies atgriezties laikos, kad ēdieni nebija pilni ar ķīmiju un mākslīgām piedevām? Ir risinājums! Ar mūsu garšvielu un garšaugu maisījumu tu viegli pagatavosi gardus, zālīšu aromāta pilnus un mutē kūstošus gaļas ēdienus tikai no dabīgām sastāvdaļām! Vecmāmiņas Leokādijas peklēšanas recepte ir īpaši atlasītu, dabīgu garšvielu un garšaugu maisījums bez sāls, konservantiem un garšas pastiprinātājiem. Maisījuma sastāvā ir: koriandrs, kadiķa ogas, smaržīgie pipari, lauru lapa, melnie pipari, krustnagliņas, majorāns un timiāns - izvēloties mūsu produktu, tev ir garantija drošai un veselīgai pārtikai! Viena 35 g paka pietiek peklēt līdz pat 10 kg gaļas! Produkta universālums ļauj maisījumu izmantot gan cūkgaļas, gan medījuma, aitas gaļas vai teļa gaļas iecienīto ēdienu pagatavošanai. Pēc peklēšanas ar šo maisījumu gaļa iegūs īpašas garšas un aromāta īpašības - tā lieliski garšos gan pēc kūpināšanas, gan cepšanas, gan apvārīšanas. Pārsteidz savējos ar gaļas ēdieniem iespaidīgā izpildījumā!
Lietošanas veids:
Sastāvdaļas 5 kg gaļai:
Recepte:
Pusi no garšvielu un garšaugu maisījuma aplej ar 0,5 L ūdens un uzvāri, pēc tam atdzesē. Sagatavo sālījumu no 2 L ūdens, peklosāls un cukura. Gaļu sagriez vienādos gabalos (apm. 0,5-1 kg), ieliec peklēšanas traukā un injicē sālījumu attiecībā 60 ml uz 1 kg. Pēc tam pārējam peklēšanas sālījumam pievieno atdzesētu ūdeni ar garšvielu un garšaugu maisījumu, labi samaisi un aplej gaļu tā, lai tā būtu pilnībā iegremdēta. Vislabāk noslogo no augšas (piem., spiedakmeni), lai tā neizceltos no sālījuma. Peklē 10-14 dienas ledusskapī. Sapeklētu, labi nosusinātu gaļu vari kūpināt,
izcept vai apvārīt.
Sastāvdaļas: garšvielas 88% (koriandrs, kadiķa ogas, smaržīgie pipari, lauru lapa, melnie pipari, krustnagliņas), garšaugi 12% (majorāns, timiāns). Produkts var saturēt sēklas sezama, seleriju, sinepes, lipekli, sēra dioksīdu, zemesriekstus un soju.
Izmēģini arī mūsu desu gatavošanas kalkulatoru.
Neto masa: 35 g
Uzmanību!
Nesatur sāli, cukuru, konservantus un nātrija glutamātu.
Uzglabāt sausā vietā, nepakļaut tiešai UV staru iedarbībai.
Uzņēmumā tiek izmantoti alergēni: sinepes, selerija, soja, sezams, lipeklis, rieksti.
Iepakojuma izmēri: