Vectēva Feliksa noslēpums pekelēšanai - Garšvielu un garšaugu maisījums ir rūpīgi izvēlēta kompozīcija, kas piešķir īpašu garšaugu garšu un aromātu mājās gatavotai gaļai.
Vai sapņo par pekelētu, aromātisku, maigu un izcili gardu gaļu? Vai vēlies atgriezties laikos, kad ēdieni nebija pilni ar ķīmiju un mākslīgām piedevām? Tam ir risinājums! Ar mūsu garšvielu un garšaugu maisījumu tu viegli pagatavosi gardus, ar izteiktu garšaugu aromātu un mutē kūstošus gaļas ēdienus tikai no dabīgām sastāvdaļām! Vectēva Feliksa noslēpums pekelēšanai ir īpaši atlasītu, dabīgu garšvielu un garšaugu maisījums bez sāls, konservantiem un garšas pastiprinātājiem. Maisījumā ir: koriandrs, kadiķogas, smaržīgais pipars, melnie pipari, lauru lapa, majorāns, čobrs, rozmarīns un timiāns - izvēloties mūsu produktu, tev ir garantija par drošu un veselīgu pārtiku! Viena 35 g paciņa pietiek līdz pat 10 kg gaļas pekelēšanai! Produkta universālums ļauj maisījumu izmantot gan cūkgaļas ēdieniem, gan arī mežgaļai, aitas gaļai vai teļa gaļai. Pēc pekelēšanas ar šo maisījumu gaļa iegūs īpašas garšas un aromāta nianses - lieliski garšos gan pēc kūpināšanas, cepšanas, gan arī applaucēšanas. Iepriecini savējos ar gaļas ēdieniem pārsteidzošā izpildījumā!
Lietošanas veids:
Sastāvdaļas 5 kg gaļas:
Recepte:
Pusi no maisījuma aplej ar 0,5 L ūdens un uzvāri, pēc tam atdzesē. Sagatavo sālījumu no 2 L ūdens, pekelēšanas sāls un cukura. Gaļu sagriez vienādos gabalos (apm. 0,5 - 1 kg), ieliec pekelēšanas traukā un injicē sālījumu proporcijā 60 ml uz 1 kg. Pēc tam atlikušajam pekelēšanas sālījumam pievieno atdzesētu ūdeni ar garšaugu un garšvielu maisījumu, labi samaisi un aplej gaļu tā, lai tā būtu pilnībā iegremdēta. Vislabāk noslogo to no augšas (piem., piespiedakmeni), lai tā neiznirtu no sālījuma. Pekelē 10 - 14 dienas ledusskapī. Pekelētu, labi nosusinātu gaļu vari kūpināt, cept vai applaucēt.
Sastāvdaļas: garšvielas 75% (koriandrs, kadiķogas, smaržīgais pipars, melnie pipari, lauru lapa), garšaugi 25% (majorāns, čobrs, rozmarīns 5,5%, timiāns). Produkts var saturēt sēklas sezama, seleriju, sinepes, lipekli, sēra dioksīdu, zemesriekstus un soju.
Izmēģini arī mūsu desu gatavošanas kalkulatoru.
Neto masa: 35 g
Uzmanību!
Nesatur sāli, cukuru, konservantus un nātrija glutamātu.
Glabāt sausā vietā, nepakļaut tiešiem UV stariem.
Ražotnē tiek izmantoti alergēni: sinepes, selerija, soja, sezams, lipeklis, rieksti.
Iepakojuma izmēri: