Peklēšanas sāls Pekla krakovas desai - 115 g

SIMBOLS: 410027
EAN: 5904816005240

2,25 €

Pievienot grozam

19,57 EUR/kg

SIMBOLS: 410027
EAN: 5904816005240


APRAKSTS

Peklosól -Pekle Krakovas desai ir maisījums, pateicoties kuram jūs varēsiet baudīt veselīgus, aromātiskus un gardus gaļas izstrādājumus, ko pagatavosiet savā virtuvē!Viegli lietojama - viegli un ātri pagatavosiet izcilas applaucētas vai kūpinātas desas, izceļot to īpašo, tradicionālo garšu.Viens pro... vairāk >

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

Peklosól - Pekle Krakovas desai ir maisījums, pateicoties kuram jūs varēsiet baudīt veselīgus, aromātiskus un gardus gaļas izstrādājumus, ko pagatavosiet savā virtuvē! 


  • Viegli lietojama - viegli un ātri pagatavosiet izcilas applaucētas vai kūpinātas desas, izceļot to īpašo, tradicionālo garšu.
  • Viens produkts, divas apstrādes iespējas - to var izmantot jūsu desas kūpināšanai vai applaucēšanai – paši izlemiet, kādu gaļas apstrādes veidu vēlaties!
  • Tradicionāli veidots maisījums - tajā ir bagātīgs garšvielu klāsts, tostarp: koriandrs, baltais pipars, granulēts ķiploks, smaržīgais pipars un ķimenes, kas jūsu mājās gatavotajiem gardumiem piešķirs lielisku un neatkārtojamu aromātu.
  • Efektīvi aizsargā gaļas izstrādājumus - pateicoties pekelējošajai vielai jūsu desas saglabās ne tikai skaistu krāsu, bet būs arī mikrobioloģiski stabilas.
  • Ekonomisks iepakojums - 115 g pekles sāls pietiks līdz pat 5 kg Krakovas desas pagatavošanai.


Peklēšana, izmantojot mūsu jauno pekli, ir tīrs prieks. Viegli un ātri pagatavosiet izcilas applaucētas vai kūpinātas desas, izceļot to īpašo, tradicionālo garšu. Mūsu pekle arī nodrošinās, ka jūsu gaļas izstrādājumi būs mikrobioloģiski stabili. Maisījumā esošie garšaugi, tostarp: koriandrs, baltais pipars, granulēts ķiploks, smaržīgais pipars un ķimenes, tiem piešķirs lielisku un neatkārtojamu aromātu. Lietojot pekles sāli Krakovas desai, jūsu gaļa saglabās apetelīgi rozā krāsu un vilinās viesus ar pievilcīgu izskatu. 115 g iepakojuma pietiks līdz pat 5 kg Krakovas desas pagatavošanai.


Izmēģiniet mūsu pārbaudītu, tradicionālu recepti 5 kg Krakovas desas:

Sastāvdaļas:

  • 1 kg cūkgaļas kakla
  • 2 kg cūkgaļas lāpstiņas
  • 1 kg gaļas no šķiņķa
  • 0,8 kg liellopa gaļas
  • 0,5 kg bekona
  • 1 iep. pekles Krakovas desai


Pagatavošana:

Gaļu bez plēvēm un taukiem sagrieziet kubiņos apm. 2–4 cm. Liellopa gaļu un bekonu samaļiet caur gaļas mašīnas smalkāko sietu. Liellopa gaļu atsevišķi mīciet ar 0,5 l auksta ūdens, līdz iegūstat baltu emulsiju. Pārējo gaļu samaļiet caur 8–12 mm sietu. Visu samaisiet, pievienojiet paciņas saturu un rūpīgi mīciet. Olbaltumvielu apvalkus iemērciet, pēc tam cieši pildiet ar farsēto masu un atstājiet vismaz 8 h istabas temperatūrā, lai apžūtu un gaļa labi nosēstos (varat izmantot auksta ventilatora gaisa plūsmu). Šādi sagatavotas desas kūpiniet 50-60°C temperatūrā apm. 3 h, pēc tam applaucējiet, ieliekot gaļu ūdenī ar 75-80°C temperatūru. Applaucējiet līdz 68°C desas iekšienē. Kūpināšanas procesu var izlaist, un desas applaucēt tieši pēc apžāvēšanas un gaļas nosēšanās apvalku iekšpusē.


Sastāvdaļas: sāls (sāls, pretkūkumēšanās viela: E 536), garšvielas (koriandrs, baltais pipars, granulēts ķiploks, smaržīgais pipars 4,3%, ķimenes), nātrija nitrīts. Satur dabīgi sastopamos cukurus. 

Produkts var saturēt pēdas daudzumus sinepju, selerijas, sojas, sezama, lipekļa, riekstu.


Masa
0.115 kg

Lietojums
desām

Ar sāli

Peklēšanas sāls Pekla krakovas desai - 115 g

Peklēšanas sāls Pekla krakovas desai - 115 g ['pekla', ' peklēšana', ' pekla desām', ' pekla krakovas desai', ' pekla gaļai', ' peklēšanas sāls', ' sāls gaļas peklēšanai', ' recepte gaļas peklēšanai', ' sausā peklēšana', ' sāls peklēšanai']
iemīļotie

2,25 €

19,57 EUR/kg

Pievienot grozam