Kabanosiem - garšvielu maisījums ir rūpīgi izvēlēta kompozīcija, kas piešķir mājās gatavotiem kabanosiem tradicionālu garšu un aromātu.
Sapņo par aromātiskiem, izteiksmīgiem un īpaši gardiem mājās gatavotiem kabanosiem? Vēlies atgriezties laikos, kad ēdieni nebija pilni ar ķīmiju un mākslīgām piedevām? Tam ir risinājums! Ar mūsu garšvielu maisījumu Tu viegli pagatavosi gardus, aromātiskus, tradicionālus un mutē kūstošus kabanosus tikai no dabīgām sastāvdaļām! Kabanosiem paredzēts maisījums ir īpaši atlasītu, dabīgu garšvielu maisījums bez sāls, konservantiem un garšas pastiprinātājiem. Maisījuma sastāvā ir: melnie pipari, kadiķis, saldā paprika un čili, muskatrieksts, smaržīgie pipari un ķiploks - izvēloties mūsu produktu, Tu saņem drošu un veselīgu pārtiku! Viena 30 g paciņa pietiek līdz pat 2 kg kabanosu pagatavošanai! Mūsu maisījuma Kabanosiem intensīvais aromāts ļaus pagatavot veselīgu uzkodu. Pārsteidz savējos ar klasisko mājās gatavoto kabanosu garšu!
Lietošanas veids:
Sastāvdaļas 2 kg kabanosu:
Recepte:
Gaļu sagriez gabalos, atdalot liesās daļas no treknajām. Treknos gabalus samaļ caur 2-4 mm sietu, bet liesos caur 8-12 mm sietu. Liellopa gaļu samaļ atsevišķi caur vissmalkāko sietu un iemīca ar 100 ml auksta ūdens, līdz izveidojas balta emulsija, kas sasaistīs visu gaļas masu. Sajauc samalto gaļu, pievieno peklosāli un garšvielu maisījumu. Visu rūpīgi iemīci ar atlikušo ūdeni un liec ledusskapī uz diennakti. Aptuveni stundu pirms desu formēšanas izņem gaļu no ledusskapja. Izmantojot desa pildītāju, piepildi zarnas ar gaļu. Desas izkar nosusināšanai istabas temperatūrā uz vairākām stundām. Labi nosusinātas ievieto kūpinātavā un kūpini 40 - 50°C apm. 2-3 stundas (līdz iegūst viegli brūnu krāsu). Kūpināšanai izmanto šķeldu, piem., ķiršu. Pēc tam pakarsē kabanosus (bez šķeldas) temperatūrā līdz 75°C 30 minūtes. Kabanosus vari atstāt 2-3 dienas ledusskapī, lai tie apžūtu, pēc tam iepako vakuumā, kas paildzinās to uzglabāšanas laiku.
Sastāvdaļas: garšvielas 86,7% (melnie pipari 20%, kadiķis, saldā sarkanā paprika, čili paprika 13,3%, malts muskatrieksts 10%, smaržīgie pipari), granulēts ķiploks. Produkts var saturēt sezama sēklas, seleriju, sinepes, glutēnu, sēra dioksīdu, zemesriekstus un soju.
Izmēģini arī mūsu gaļas izstrādājumu kalkulatoru.
Neto masa: 30 g
Uzmanību!
Nesatur sāli, cukuru, konservantus un nātrija glutamātu.
Uzglabāt sausā vietā, nepakļaut tiešai UV staru iedarbībai.
Ražotnē tiek izmantotas alergēnas sastāvdaļas: sinepes, selerijas, soja, sezams, glutēns, rieksti.
Iepakojuma izmēri: