Baltajai desai - Garšvielu un garšaugu maisījums ir rūpīgi izstrādāta kompozīcija, kas piešķir baltajai desai tradicionālu mažorāna garšu un aromātu.
Vai sapņo par aromātisku, maigu un īpaši garšīgu mājās gatavotu desu? Ir risinājums! Ar mūsu garšaugu un garšvielu maisījumu Tu viegli pagatavosi gardas, ar izteiktu garšaugu aromātu un mutē kūstošas desas! Baltajai desai paredzēts maisījums ir īpaši atlasītu garšaugu un garšvielu kombinācija bez sāls un cukura. Viena 20 g paciņa pietiek līdz pat 4 kg desas pagatavošanai! Mūsu maisījuma tradicionālo aromātu nodrošina mažorāns, kas papildina gaļas dabisko garšu, piešķirot tai bagātību un dziļumu. Iepriecini savējos ar klasisku mājās gatavotas baltās desas garšu!
Lietošanas veids:
Sastāvdaļas 4 kg baltās desas pagatavošanai:
Recepte:
Gaļu sagriez gabalos, atdali liesās daļas no treknajām. Treknos gabalus samaļ caur sietu ar 2-4 mm acīm, bet liesos – caur sietu ar 8-12 mm acīm. Liellopu gaļu samaļ atsevišķi caur vis smalkāko sietu un iemīci ar 100 ml auksta ūdens, līdz izdalās balta emulsija, kas saistīs visu gaļas masu. Sajauc kopā samalto gaļu, pievieno sāli un garšaugu un garšvielu maisījumu, iemīci gaļu ar atlikušo auksto ūdeni. Visām sastāvdaļām ir ideāli jāsavienojas, masai jābūt viendabīgai un lipīgai. Izmantojot desa pildītāju, pildi zarnas ar gaļas masu. Šādi sagatavoto jēlo desu apvāri ūdenī ar temperatūru 75-80°C 20-25 min.
Sastāvdaļas: mažorāns 57%, garšvielas 43% (melnie pipari 28%, muskatrieksts, ķiploks). Produkts var saturēt sezama sēklas, seleriju, sinepes, lipekli, sēra dioksīdu, zemesriekstus un soju.
Izmēģini arī mūsu desu gatavošanas kalkulatoru.
Neto masa: 20 g
Uzmanību!
Bez pievienotas sāls un cukura.
Uzglabāt sausā vietā, nepakļaut tiešai UV starojuma iedarbībai.
Ražotnē tiek izmantoti alergēni: sinepes, selerijs, soja, sezams, lipeklis, rieksti.
Iepakojuma izmēri: