Dobrana do szynki - Garšvielu un garšaugu maisījums ir rūpīgi piemeklēta kompozīcija, kas mājas šķiņķim piešķir īpašu paprikas garšu un aromātu.
Vai sapņo par peklētām, aromātiskām, maigām un izcilas garšas gaļām? Vēlies atgriezties laikos, kad ēdieni nebija pilni ar ķīmiju un mākslīgām piedevām? Tam ir risinājums! Ar mūsu garšvielu un garšaugu maisījumu Tu bez pūlēm pagatavosi gardus, izteikti paprikas aromāta un mutē kūstošus gaļas ēdienus tikai no dabīgām sastāvdaļām! Dobrana do szynki ir īpaši atlasītu, dabīgu garšvielu un garšaugu maisījums bez sāls, konservantiem un garšas pastiprinātājiem. Maisījuma sastāvā: paprika, melnie pipari, kadiķis, muskatrieksts, smaržīgie pipari, timiāns, majorāns un ķiploks - izvēloties mūsu produktu, Tev ir garantija par drošu un veselīgu pārtiku! Viena 30 g paka pietiek līdz pat 2,5 kg gaļas peklēšanai! Produkta universālums ļauj maisījumu izmantot, gatavojot iecienītus ēdienus gan no cūkgaļas, gan arī no medījumu, jēra vai teļa gaļas. Pēc peklēšanas, izmantojot šo maisījumu, gaļa iegūs īpašas garšas un aromāta īpašības - tā lieliski garšos gan pēc kūpināšanas, cepšanas, gan arī applaucēšanas. Pārsteidz savējos ar gaļas ēdieniem apbrīnojamā izpildījumā!
Lietošanas veids:
Sastāvdaļas 2,5 kg šķiņķa:
Recepte:
Garšvielu un garšaugu maisījumu aplej ar 0,5 l ūdens un uzvāri, pēc tam atdzesē. Sagatavo peklēšanas sālījumu no 1,5 l ūdens, peklēšanas sāls un cukura. Šķiņķus ievieto peklēšanas traukā un injicē sālījumu proporcijā apm. 60 ml uz 1 kg. Pēc tam atlikušajam peklēšanas sālījumam pievieno atdzesētu ūdeni ar garšvielu un garšaugu maisījumu, labi samaisi un pārlej gaļu tā, lai tā būtu pilnībā iegremdēta. Vislabāk noslogo no augšas (piem., ar presi), lai tā neizceltos virs sālījuma. Peklē 10-14 dienas ledusskapī. Pēc peklēšanas izņem šķiņķus no sālījuma, ieliec tos gaļas izstrādājumu tīkliņos un iekarini vēdināmā vietā apžāvēšanai. Šādi sagatavotus šķiņķus kūpini 50-60°C 3-4 stundas (līdz iegūst zeltainu krāsu). Kūpināšanai izmanto šķeldas, piem., alkšņa-dižskābarža. Pēc kūpināšanas šķiņķus applaucē ūdenī 75-80°C, līdz gaļas iekšpusē tiek sasniegti 68°C.
Sastāvs: garšvielas 70% (saldā paprika gabaliņos, granulēts ķiploks, malts kadiķis, timiāna lapas, malta asā paprika), malti melnie pipari, malts muskatrieksts, smaržīgie pipari, garšaugi 16,7% (timiāns, majorāns). Produkts var saturēt sēklas sezama, seleriju, sinepes, glutēnu, sēra dioksīdu, zemesriekstus un soju.
Izmēģini arī mūsu desu un gaļas izstrādājumu kalkulators.
Neto masa: 30 g
Uzmanību!
Nesatur sāli, cukuru, konservantus un nātrija glutamātu.
Glabāt sausā vietā, nepakļaut tiešai UV starojuma iedarbībai.
Ražotnē tiek izmantoti alergēni: sinepes, selerija, soja, sezams, glutēns, rieksti.
Iepakojuma izmēri: