Lauku desai - garšvielu un garšaugu maisījums ir rūpīgi izveidota kompozīcija, kas piešķir lauku desai tradicionālu garšu un aromātu.
Vai sapņo par aromātisku, maigu un izcili garšīgu mājās gatavotu desu? Vai vēlies atgriezties laikos, kad ēdieni nebija pilni ar ķīmiju un mākslīgām piedevām? Ir risinājums! Ar mūsu garšvielu un garšaugu maisījumu tu viegli pagatavosi gardas, aromātiskas, tradicionālas un mutē kūstošas desas tikai no dabīgām sastāvdaļām! Lauku desai paredzēts maisījums ir īpaši atlasītu, dabīgu garšvielu un garšaugu salikums bez sāls, konservantiem un garšas pastiprinātājiem. Maisījuma sastāvā: melnie pipari, saldā un asā paprika, muskatrieksts, ķiploks un mairūns - izvēloties mūsu produktu, tu iegūsti drošas un veselīgas pārtikas garantiju! Viens 20 g iepakojums pietiek līdz pat 5 kg desas pagatavošanai! Mūsu maisījuma Lauku desai tradicionālais aromāts lieliski papildinās mājas bigosam vai kāpostu zupai piešķirto garšu. Pārsteidz savējos ar klasisku mājās gatavotas lauku desas garšu!
Lietošanas veids:
Sastāvdaļas 5 kg lauku desas pagatavošanai:
Recepte:
Gaļu sagriez gabalos, atdali liesās daļas no treknajām. Treknos gabalus samaļ caur 2–4 mm sietu, bet liesos – caur 8–12 mm sietu vai ar rupjo sietu. Liellopa gaļu samaļ atsevišķi caur vismazāko sietu un iemīci kopā ar 100 ml auksta ūdens, līdz veidojas balts līmīgs maisījums, kas saistīs visu gaļas masu. Apvieno samaltās gaļas, pievieno peklosāli un garšaugu un garšvielu maisījumu. Visu rūpīgi iemīci ar atlikušo ūdeni un ievieto ledusskapī uz 24 stundām. Izņem gaļu apmēram stundu pirms desu formēšanas. Izmantojot desu pildītāju, piepildi zarnas ar gaļu. Desas izkār nožāvēšanai istabas temp. uz vairākām st. Labi nožāvētas, ievieto kūpinātavā un kūpini 40–60°C apm. 3 st. (līdz iegūst viegli brūnu krāsu). Pēc kūpināšanas desu apvāri apm. 18–20 min ūdenī ar temp. 75–80°C.
Sastāvdaļas: garšvielas 54% (melnie pipari 30%, saldā paprika, asā paprika 9%, muskatrieksts), granulēts ķiploks 24%, mairūns 22%. Produkts var saturēt sezama sēklas, seleriju, sinepes, lipekli, sēra dioksīdu, zemesriekstus un soju.
Izmēģini arī mūsu desu un gaļas izstrādājumu kalkulatoru.
Neto masa: 20 g
Uzmanību!
Nesatur sāli, cukuru, konservantus un nātrija glutamātu.
Uzglabāt sausā vietā, nepakļaut tiešai UV starojuma iedarbībai.
Uzņēmumā tiek izmantoti alergēni: sinepes, selerijs, soja, sezams, lipeklis, rieksti.
Iepakojuma izmēri: