Vai mīli lieliski pagatavētus sulīgus steikus? Vai vēlies, lai tava vārītā, ceptā un grilētā gaļa būtu mīksta un maiga, un to garšu izceltu izmantotās garšvielas un marinādes? Izvēlies mūsu gaļas mīkstinātāju — ierīci, kas ir neaizstājama virtuvē, tostarp gatavojot uz grila. Mīkstinātāja lietošana ir ļoti vienkārša un tajā pašā laikā droša. 56 nerūsējošā tērauda asmeņi, kas paslēpti plastmasas korpusā, īpašas drošības dēļ izslīd no ierīces tikai brīdī, kad to piespiež pie gaļas. Tāpēc vari neuztraukties par nejaušiem savainojumiem! Savukārt, uzglabājot ierīci atvilktnē, vari pilnībā nobloķēt asmeņu izvirzīšanos!
UZMANĪBU – asi asmeņi! Droša ierīces uzglabāšana ir iespējama, pateicoties bloķēšanai, kas ļauj pilnībā nobloķēt asmeņu izvirzīšanos no mīkstinātāja!
Kādēļ ir vērts iedurt gaļu pirms termiskās apstrādes?
Pirmkārt - šī darbība ļauj saīsināt vārīšanas, cepšanas un grilēšanas laiku pat par 50%! Otrkārt - tā nodrošina labāku marināžu un garšvielu iesūkšanos. Gaļas šķiedrainā struktūra kļūst mīksta, bet ēdieni - maigāki un sulīgāki. Gaļas ieduršana arī palīdz novērst visa ēdiena tilpuma samazināšanos cepšanas laikā!
Treškārt - termiskās apstrādes laikā gaļa saglabā savas dabīgās sulas, ir gardāka, vieglāk sakošļājama un arī vieglāk sagremojama!
Tehniskie dati: