Tīrkultūras sausais raugs Fermivin VR5 7 g

SIMBOLS: 400356
EAN: 5904816009545

1,98 €

PRODUKTS NAV PIEEJAMS

1,98 EUR/gab.

SIMBOLS: 400356
EAN: 5904816009545


APRAKSTS

Produkts tikai DE versijā.Fermivin VR5 — žāvēts, selekcionēts vīna raugs Saccharomyces cerevisiae, kas nāk no Burgundijas reģiona Francijā.Sarkanajiem vīniem -Fermivin VR5 ir raugs, kas ļauj iegūt augstākās kvalitātes vīnus no sarkanajiem augļiem ar raksturīgu pēcgaršu. Atkarībā no pievienotā cukur... vairāk >

PRODUKTS NAV PIEEJAMS

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

Produkts tikai DE versijā. 

Fermivin VR5 — žāvēts, selekcionēts vīna raugs Saccharomyces cerevisiae, kas nāk no Burgundijas reģiona Francijā.


  • Sarkanajiem vīniem - Fermivin VR5 ir raugs, kas ļauj iegūt augstākās kvalitātes vīnus no sarkanajiem augļiem ar raksturīgu pēcgaršu. Atkarībā no pievienotā cukura daudzuma ar tiem var pagatavot gan saldus, gan sausos vīnus.
  • Ilgi izturētiem vīniem - raugs, kas ideāli piemērots vīniem, kuriem nepieciešama ilgstoša nogatavināšana.
  • Vīniem līdz 16% - šis raugs ir ļoti izturīgs pret alkoholu, fermentē pat līdz 16%.
  • Temperatūru diapazons 18–32°C - tie ir optimāli fermentācijas apstākļi, kuros raugs Fermivin V5 pilnībā atklāj savas iespējas.
  • Uz 10–35 l - viena Fermivin 7013 rauga paciņa ir piemērota 10 līdz 35 l misas sagatavošanai.


Fermivin VR5 ir vīna raugs, kas fermentē līdz 16% alkohola un ir ieteicams vīniem no aronijām, melnā plūškoka ogām, melnajām jāņogām, tumšajām vīnogām, saldajiem ķiršiem, višņām, mellenēm, kazenēm, avenēm un plūmēm. Šis raugs lieliski izceļ aromātu no sarkanajiem un ar augstu tanīnu saturu augļiem, kuriem nepieciešama ilga nogatavināšana. Lai panāktu ātru un pilnīgu izrūgšanu, cita starpā jānodrošina optimāla fermentācijas temperatūra, kas šim raugam ir 18–32°C.

Viena rauga paciņa ir piemērota 10 līdz 35 l vīna misas sagatavošanai.

Žāvētais vīna raugs Fermivin VR5 ir ļoti vienkāršs lietošanā — pietiek ar īsu rehidratāciju — samitrināšanu.


Lietošanas veids:

Paciņas saturu samaisi 100 ml vārīta un atdzesēta ūdens līdz 30℃, un atstāj uz 20 min istabas temperatūrā. Pēc tam šķīdumu ielej fermentācijas tvertnē vai stikla balonā ar vīna misu.

Pilnu potenciālu raugs sasniedz, lietojot rauga uzturvielas: ar B1 vitamīnu un Kombi Vita.


Detalizēta drošības datu lapa atrodas pievienotajos failos.


Sastāvdaļas:

vīna raugs Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgators: sorbīta monostearāts.


Uzmanību!

Optimālai fermentācijas norisei ieteicams pievienot rauga uzturvielu: ar B1 vitamīnu (401010), Kombi Vita (401030).

Vislabāk izlietot līdz: derīguma termiņš un partijas nr. norādīti uz iepakojuma šuves. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā. Produkts paredzēts tikai enoloģijai, ne tiešai lietošanai uzturā.


Iepakojuma izmēri:

  • garums 7,5 cm
  • platums apm. 1 cm
  • augstums 11 cm

Tīrkultūras sausais raugs Fermivin VR5 7 g

Tīrkultūras sausais raugs Fermivin VR5 7 g ['fermivin raugs', ' aktīvais sausais vīna raugs', ' vīna raugs', ' raugs vīnam', ' žāvēts vīna raugs', ' žāvēts raugs', ' sausais vīna raugs', ' raugs sarkanajam vīnam']
iemīļotie

1,98 €

PRODUKTS NAV PIEEJAMS

 

 

Ievadiet savu e-pasta adresi, un mēs Jūs informēsim, kad produkts atkal būs pieejams.

Paldies, jūsu e-pasta adrese ir saglabāta.