PRODUKTS NAV PIEEJAMS
Produkts tikai DE versijā.
Fermivin VR5 — žāvēts, selekcionēts vīna raugs Saccharomyces cerevisiae, kas nāk no Burgundijas reģiona Francijā.
Fermivin VR5 ir vīna raugs, kas fermentē līdz 16% alkohola un ir ieteicams vīniem no aronijām, melnā plūškoka ogām, melnajām jāņogām, tumšajām vīnogām, saldajiem ķiršiem, višņām, mellenēm, kazenēm, avenēm un plūmēm. Šis raugs lieliski izceļ aromātu no sarkanajiem un ar augstu tanīnu saturu augļiem, kuriem nepieciešama ilga nogatavināšana. Lai panāktu ātru un pilnīgu izrūgšanu, cita starpā jānodrošina optimāla fermentācijas temperatūra, kas šim raugam ir 18–32°C.
Viena rauga paciņa ir piemērota 10 līdz 35 l vīna misas sagatavošanai.
Žāvētais vīna raugs Fermivin VR5 ir ļoti vienkāršs lietošanā — pietiek ar īsu rehidratāciju — samitrināšanu.
Lietošanas veids:
Paciņas saturu samaisi 100 ml vārīta un atdzesēta ūdens līdz 30℃, un atstāj uz 20 min istabas temperatūrā. Pēc tam šķīdumu ielej fermentācijas tvertnē vai stikla balonā ar vīna misu.
Pilnu potenciālu raugs sasniedz, lietojot rauga uzturvielas: ar B1 vitamīnu un Kombi Vita.
Detalizēta drošības datu lapa atrodas pievienotajos failos.
Sastāvdaļas:
vīna raugs Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgators: sorbīta monostearāts.
Uzmanību!
Optimālai fermentācijas norisei ieteicams pievienot rauga uzturvielu: ar B1 vitamīnu (401010), Kombi Vita (401030).
Vislabāk izlietot līdz: derīguma termiņš un partijas nr. norādīti uz iepakojuma šuves. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā. Produkts paredzēts tikai enoloģijai, ne tiešai lietošanai uzturā.
Iepakojuma izmēri: