PRODUKTS NAV PIEEJAMS
Produkts pieejams tikai DE versijā.
Augstvērtīgs, universāls, žāvēts vīna raugs visiem vīna veidiem ar augstu toleranci pret alkoholu (līdz 18%). Īpaši ieteicams vīniem no ērkšķogu, bumbieru, aprikožu, zemeņu, graudu, vilkābeļu, ābolu, mežrožu, balto un melno vīnogu, rabarberu, rozīņu, saldo ķiršu, skābo ķiršu, aveņu, renklodu un ungāru plūmju, aroniju, melno, balto un sarkano jāņogu, meža melleņu, kazeņu, melnā plūškoka.
Enovini® ir speciāli atlasīts, lielisks divu vīna rauga celmu maisījums, un pateicoties plašam temperatūru diapazonam (15-35 °C) Tu vari būt drošs par stabilu un ātru fermentāciju.
Raugam raksturīga liela jauda, pateicoties kurai tas lieliski der fermentācijas restartēšanai pat gadījumā, ja vīns pārtrauktu darboties pirms plānoto īpašību sasniegšanas. Produkts ļauj iegūt ļoti dzidru vīnu
Aktīvais sausais raugs ir ļoti vienkāršs lietošanā. 7 g iepakojums pietiek 10-35 L misas sagatavošanai ar gala alkohola saturu līdz 18%.
Lietošanas veids:
Maisiņa saturu iemaisi 100 ml vārītā un līdz temp. 30°C atdzesētā ūdenī, visu atstāj uz 20 min istabas temperatūrā. Pēc tam šķīdumu ielej fermentācijas tvertnē vai balonā ar vīna misu.
Enovini® vīna rauga izmantošana – tā ir ātra un stabila fermentācija plašā temperatūru diapazonā!
Detalizēta drošības datu lapa atrodas pievienotajos failos.
Sastāvdaļas:
vīna raugs Saccharomyces cerevisiae, emulgators: sorbitola monostearāts.
Uzmanību!
Optimālai fermentācijas norisei ieteicams pievienot barības vielas: ar B1 vitamīnu (401010), Kombi Vita (401030).
Ieteicams izlietot līdz: derīguma termiņš un partijas Nr. uz iepakojuma vīles. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā. Produkts paredzēts tikai enoloģijai, nav paredzēts tiešai lietošanai uzturā.
Iepakojuma izmēri: