Augstvērtīgs, universāls, žāvēts raugs visiem vīna veidiem ar augstu toleranci pret alkoholu (līdz 18%). Īpaši ieteicams vīniem no ērkšķogām, bumbieriem, aprikozēm, zemenēm, graudiem, vilkābelēm, āboliem, mežrozēm, baltajām un melnajām vīnogām, rabarberiem, rozīnēm, saldajiem ķiršiem, skābajiem ķiršiem, avenēm, renklodu un ungāru plūmēm, aronijām, melnajām, baltajām un sarkanajām jāņogām, mellenēm, kazenēm, melno plūškoku ogām.
Enovini® ir speciāli atlasīts, lielisks divu vīna rauga celmu maisījums, un, pateicoties plašam temperatūru diapazonam (15-35 °C), varat būt pārliecināti par stabilu un ātru fermentāciju.
Raugam raksturīga liela jauda, tādēļ tas ideāli piemērots fermentācijas restartēšanai pat tad, ja vīns pārtrauktu „strādāt” pirms sasniedzamo īpašību iegūšanas. Produkts ļauj iegūt ļoti dzidru vīnu
Aktīvais sausais raugs ir ļoti vienkāršs lietošanā. 7 g iepakojums pietiek 10-35 L misas sagatavošanai ar gala alkohola saturu līdz 18%.
Lietošanas veids:
Paciņas saturu sajauciet 100 ml ūdens, kas ir novārīts un atdzesēts līdz temp. 30°C, visu atstājiet 20 min istabas temperatūrā. Pēc šī laika šķīdumu ielejiet fermentācijas traukā vai balonā ar vīna misu.
Enovini® vīna rauga izmantošana nozīmē ātru un stabilu fermentāciju plašā temperatūru diapazonā!
Detalizētā drošības datu lapa atrodas pievienotajos failos.
Sastāvdaļas:
vīna raugs Saccharomyces cerevisiae, emulgators: sorbitola monostearāts.
Uzmanību!
Optimālai fermentācijas procesa norisei ieteicams pievienot barības vielas: ar B1 vitamīnu (401010), Kombi Vita (401030).
Ieteicams izlietot līdz: derīguma termiņš un partijas Nr. uz iepakojuma šuves. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā. Produkts paredzēts tikai enoloģijai, nav paredzēts tiešai lietošanai uzturā.
Iepakojuma izmēri: