Tagad labākais ir kļuvis vēl labāks! Piedāvājam Turbo X-Pure 21,3% raugu, kas ļauj sasniegt līdz pat 21,3% alkohola brāgā – jaunā, uzlabotā formulā. Šis aktīvais, žāvētais raugs ar barības vielu piedevu nodrošina patīkamu aromātu, labāku un ātrāku izfermentēšanu! Spirta darīšanas pasaulei ir spēlētājs, par kādu vienmēr ir sapņots – spēcīgs un ārkārtīgi efektīvs raugs cukura brāgai.
Priekšrocības, ko sniedz jaunā formula Turbo X-Pure 21,3% raugam, 50 L:
Uzmanību! Lai iegūtu vislabākos rezultātus, ievērojiet instrukciju uz iepakojuma.
Ieteicamā fermentācijas temperatūra ir 20-25⁰C – optimāla rauga darbībai, nodrošinot atbilstošu izfermentēšanu noteiktajā laikā.
Lūk, Turbo X-Pure 21,3% raugs 50 L – viena no zvaigznēm augsti novērtētajā Turbo X-Pure rauga saimē. Tas ir ideāli sabalansēts barības vielu un spirtam paredzētā rauga daudzums, ar kuru var sagatavot 50 L brāgas ar izcilām garšas un aromāta īpašībām. Tīrs spēks un lieliska gala produkta kvalitāte. Ar Turbo X-Pure fermentācijas process norit ātri, efektīvi un bez nepatīkamas smakas. Pateicoties lielai izturībai pret alkoholu, izmantotais rauga un barības vielu maisījums fermentē līdz pat 21,3% (optimālos apstākļos apmēram pēc 14 dienām).
Turbo X-Pure raugs ir pirmais tirgū, kas fermentē līdz 21,3% alkohola.
Tagad Turbo X-Pure pieejams vēl efektīvākā „versijā 2.0”, kā uzlabots maisījums no diviem aktīviem, augstam alkoholam izturīgiem spirtam paredzēta rauga celmiem un atbilstoši piemeklētas barības vielu piedevas, kas veicina to attīstību.
Fermentācijas blakusproduktu daudzuma samazināšana līdz minimumam nodrošināja vēl tīrāku raudzēšanu un labvēlīgi ietekmēja ar šo procesu saistīto aromātu. Vairs nav jābaidās, ka brāga izplatīs nepatīkamu smaku. Jaunā formula nozīmē arī vēl labāku darbības dinamiku un efektivitāti, kā arī lielāku visa procesa drošību – tas ir mazāka fermentācijas apstāšanās varbūtība un vieglāks ceļš uz ātru, vēlamo rezultātu cukura brāgā.
Viena 250 g Turbo X-Pure rauga paciņa ir paredzēta 50 L brāgai. Lai raugs pilnībā parādītu savas iespējas, būtiski ir precīzi ievērot uz iepakojuma norādīto instrukciju.
Lietošanas veids – recepte 50 L brāgai:
Izvēlieties fermentācijas variantu (skat. tabulu). Fermentācijas tvertnē ieberiet I cukura porciju un izšķīdiniet to atbilstošā daudzumā remdena ūdens ar aptuveni 25-30⁰C temperatūru. Pēc tam ieberiet visu paciņas saturu un rūpīgi samaisiet. Sagatavoto šķīdumu raudzējiet tabulā norādīto dienu skaitu (atbilstoši izvēlētajam variantam), 20-25⁰C temperatūrā.
Variantiem (III un IV) ar cukura daudzumu, kas lielāks par 14 kg, otro cukura porciju uzmanīgi pievienojiet pēc *24 un *48 stundām, kad cukura koncentrācija ir apmēram 12-14⁰Blg.
Padoms: vislabāk pievienot apmēram 100 g cukura un pagaidīt, līdz putas nosēžas, pēc tam pievienot atlikušo cukuru. Tas novērsīs brāgas izlīšanu.
Uzmanību: Brāga putos!
Lai iegūtu vislabāko rezultātu, iesakām pēc fermentācijas brāgu dzidrināt ar līdzekli Klar Turbo Spirit.
| Variants |
|
I |
II |
III |
IV |
|---|---|---|---|---|---|
| Alkohols [%] |
|
15 |
17 |
19 |
21,3 |
| Cukurs [kg] |
Porcija (I) |
12 |
14 |
14* |
14* |
| Porcija (II) |
- |
- |
2 |
4 |
|
| Ūdens [L] |
|
43 |
42 |
40 |
39 |
| Dienas |
|
2 |
3-5 |
5-7 |
7-14 |
Uzmanību:
Izmantojiet visu iepakojuma saturu vienai brāgai.
Saldens pēcgarša pēc pabeigtas fermentācijas ir saistīta ar rauga ražoto glicerīnu.
Sastāvdaļas:
raugs, kālija fosfāts, magnija sulfāts, kalcija karbonāts, magnija oksīds, B1 vitamīns.