Produkts tikai DE versijā.
No šī brīža labākie ir kļuvuši vēl labāki! Piedāvājam Turbo X-Pure 21,3%, 48 h raugu, kas ļauj misai sasniegt līdz pat 21,3% alkohola – jaunā, uzlabotā formulā. Šie aktīvie, žāvētie raugi ar barības vielu piedevu nodrošina patīkamu smaržu, labāku un ātrāku izrūgšanu! Spirtu darīšanas pasaulei ir spēlētājs, par kādu tā vienmēr sapņoja – jaudīgs un ārkārtīgi efektīvs raugs cukura misām.
Ieguvumi, ko sniedz jaunā formula Turbo X-Pure raugiem 21,3%, 48 h, 10 x 25 L:
Uzmanību! Lai iegūtu vislabākos rezultātus, rīkojies saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.
Ieteicamā fermentācijas temperatūra ir 20-25⁰C – optimāla rauga darbībai, nodrošinot atbilstošu izrūgšanu noteiktajā laikā.
Lūk, Turbo X-Pure 21,3%, 48 h raugi – viena no zvaigznēm augsti vērtētajā Turbo X-Pure raugu saimē. Ideāli sabalansēts barības vielu un spirtražošanas raugu daudzums, ar kuru vari sagatavot 10 x 25 L misas ar izcilām garšas un aromāta īpašībām. Tīrs spēks un lieliska gala produkta kvalitāte. Ar Turbo X-Pure fermentācija norit ātri, efektīvi un bez nepatīkamas smakas. Pateicoties augstajai izturībai pret alkoholu, izmantotais rauga un barības vielu maisījums rūgst līdz pat 21,3% (optimālos apstākļos 48 stundu laikā).
Turbo X-Pure raugi ir pirmie tirgū, kas fermentē līdz 21,3% alkohola.
Tagad Turbo X-Pure tiek piedāvāti vēl efektīvākā „2.0 versijā”, kā uzlabots divu ar augstu alkohola saturu spējīgu sasniegt, aktīvu spirtražošanas rauga celmu maisījums un atbilstoši piemeklēta barības vielu piedeva, kas veicina to attīstību.
Fermentācijas blakusproduktu daudzuma samazināšana līdz minimumam ļāva nodrošināt vēl tīrāku fermentāciju un labvēlīgi ietekmēja šī procesa aromātu. Tev vairs nav jāuztraucas, ka misa izplatīs nepatīkamu smaku. Jaunā formula nozīmē arī vēl labāku darbības dinamiku un veiktspēju, kā arī lielāku visa procesa drošību – tas ir mazāka fermentācijas apstāšanās varbūtība un vieglāks ceļš uz ātru, vēlamo rezultātu cukura misām.
Viena Turbo X-Pure rauga paciņa ar masu 1,35 kg ir paredzēta 10 misām pa 25 L. Lai raugs parādītu pilnas spējas, būtiski ir rīkoties stingri saskaņā ar uz iepakojuma sniegto instrukciju.
Lietošanas veids – recepte 25 L misai:
Izvēlies fermentācijas variantu (skat. tabulu). Fermentācijas tvertnē ieber I cukura porciju un ielej ūdeni 28⁰C temperatūrā. Pēc tam rūpīgi samaisi X-Pure maisiņa saturu, nosver 135 g maisījuma un ieber šo porciju fermentācijas tvertnē pie ūdens un cukura. Viss rūpīgi jāsamaisa un jāatstāj fermentēties tabulā norādīto dienu skaitu (atbilstoši izvēlētajam variantam), temp. 20-25⁰C.
Variantiem (II un III) ar cukura daudzumu lielāku par 7 kg, otro cukura porciju pievieno uzmanīgi pēc *24 un *48 stundām, kad cukura koncentrācija ir apmēram 10-12⁰Blg.
Padoms: vislabāk pievienot apmēram 100 g cukura un pagaidīt, līdz putas noplok, pēc tam pievienot atlikušo cukuru. Tas novērsīs misas izlīšanu.
Uzmanību: Misa putos!
| Variants |
Alkohols [%] |
Cukurs [kg] |
Ūdens [L] |
Dienas |
|
|---|---|---|---|---|---|
| |
|
Porcija [I] |
Porcija [II] |
|
|
| I |
17 |
7 |
- |
21 |
2 - 4 |
| II |
19 |
7* |
1 |
20 |
4 - 7 |
| III |
21,3 |
7* |
2 |
19 |
7 - 12 |
Lai iegūtu vislabāko rezultātu, iesakām pēc fermentācijas pabeigšanas misu dzidrināt ar līdzekli Klar Turbo Spirit.
Uzmanību:
Saldā piegarša pēc fermentācijas ir saistīta ar rauga ražoto glicerīnu.
Sastāvdaļas:
raugs, kālija fosfāts, magnija sulfāts, kalcija karbonāts, magnija oksīds, B1 vitamīns.