No šī brīža labākie ir kļuvuši vēl labāki! Piedāvājam Turbo raugu X-Pure 21,3%, 48 h, kas ļauj sasniegt pat 21,3% alkohola raudzējumā – jaunā, uzlabotā formulā. Šie aktīvie, žāvētie raugi ar uzturvielu nodrošina patīkamu smaržu, labāku un ātrāku izfermentēšanu! Destilācijas pasaule ir ieguvusi spēlētāju, par kādu vienmēr sapņoja – spēcīgi un ārkārtīgi efektīvi raugi cukura raudzējumiem.
Priekšrocības, ko sniedz jaunā formula Turbo raugu X-Pure 21,3%, 48 h, 10 x 25 L:
Uzmanību! Lai iegūtu vislabākos rezultātus, rīkojies saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.
Ieteicamā fermentācijas temperatūra ir 20-25⁰C – kā optimāla rauga darbībai, nodrošinot atbilstošu izfermentēšanu noteiktajā laikā.
Lūk, Turbo raugi X-Pure 21,3%, 48 h – viena no zvaigznēm augsti vērtētajā Turbo X-Pure raugu sērijā. Tā ir ideāli sabalansēta uzturvielu un destilācijas raugu daudzuma kombinācija, ar kuru vari sagatavot 10 x 25 L raudzējuma ar izcilām garšas un aromāta īpašībām. Tīrs spēks un lieliska gala produkta kvalitāte. Ar Turbo X-Pure fermentācijas process norit ātri, efektīvi un bez nepatīkamas smaržas. Pateicoties augstajai izturībai pret alkoholu, izmantotais raugu un uzturvielas maisījums raudzē līdz pat 21,3% (optimālos apstākļos 48 stundās).
Turbo raugi X-Pure ir pirmie tirgū raugi, kas raudzē līdz 21,3% alkohola.
Tagad Turbo X-Pure prezentējas vēl efektīvākajā „versijā 2.0”, kā uzlabots maisījums no diviem, ar augstu alkohola panesību, aktīviem destilācijas raugu celmiem un atbilstoši piemeklētas uzturvielas, kas veicina to attīstību.
Fermentācijas blakusproduktu daudzuma samazināšana līdz minimumam ļāva nodrošināt vēl tīrāku fermentāciju un pozitīvi ietekmēja šim procesam raksturīgo aromātu. Tev vairs nav jābaidās, ka raudzējums izplatīs nepatīkamu smaržu. Jaunā formula nozīmē arī vēl labāku darbības dinamiku un ražību, kā arī lielāku visa procesa drošību – to mazāku fermentācijas apstāšanās varbūtību un vieglāku ceļu līdz ātrai vēlamo rezultātu iegūšanai cukura raudzējumos.
Viens Turbo X-Pure raugu iepakojums ar masu 1,35 kg ir pietiekams 10 raudzējumiem pa 25 L. Lai raugi pilnībā parādītu savas iespējas, ir būtiski rīkoties stingri saskaņā ar uz iepakojuma norādīto instrukciju.
Lietošanas veids – recepte 25 L raudzējumam:
Izvēlies fermentācijas variantu (skat. tabulu). Fermentācijas traukā iebēr I porciju cukura un ielej ūdeni 28⁰C temperatūrā. Pēc tam rūpīgi samaisi X-Pure paciņas saturu, nosver 135 g maisījuma un iebēr šo porciju fermentācijas traukā ar ūdeni un cukuru. Visu rūpīgi samaisi un atstāj raudzēties tabulā norādīto dienu skaitu (atbilstoši izvēlētajam variantam), temp. 20-25⁰C.
Variantiem (II un III), kuros cukura daudzums lielāks par 7 kg, otro cukura porciju uzmanīgi pievieno pēc *24 un *48 stundām, kad cukura koncentrācija ir apm. 10-12⁰Blg.
Padoms: vislabāk pievienot apm. 100 g cukura un pagaidīt, līdz putas nosēžas, pēc tam pievienot atlikušo cukuru. Tas novērsīs raudzējuma izliešanos.
Uzmanību: Raudzējums putos!
| Variants |
|
I |
II |
III |
|
|---|---|---|---|---|---|
| Alkohols [%] |
|
17 |
19 |
21,3 |
|
| Cukurs [kg] |
Porcija |
(I) |
7 |
7* |
7* |
| (II) |
- |
1 |
2 |
||
| Ūdens [L] |
|
21 |
20 |
19 |
|
| Dienas |
|
2-4 |
4-7 |
7-12 |
|
Lai iegūtu vislabāko rezultātu, iesakām pēc fermentācijas pabeigšanas raudzējumu noskaidrot ar Klar Turbo Spirit.
Uzmanību:
Saldens pēcgarša pēc fermentācijas ir saistīta ar raugu ražoto glicerīnu.
Sastāvdaļas:
raugs, kālija fosfāts, magnija sulfāts, kalcija karbonāts, magnija oksīds, B1 vitamīns.