Jauna, uzlabota recepte! Spirta raugs Turbo Torpedo 72 h raudzē līdz pat 21% alkohola.
Lietošanas veids:
Izvēlieties fermentācijas variantu (skat. tabulu). Fermentācijas traukā vai balonā, atkarībā no vēlamā alkohola stipruma, izšķīdiniet atbilstošu cukura devu* norādītajā daudzumā remdena ūdens 30°C temperatūrā.
Pēc tam ieberiet visa iepakojuma saturu un rūpīgi samaisiet.
Šādi sagatavoto šķīdumu raudzējiet tabulā norādīto dienu skaitu, 20-25°C temperatūrā.
*raudzējumiem, kuros cukura daudzums ir lielāks par 7 kg, otro cukura devu uzmanīgi pievienojiet pēc 48 h.
Uzmanību: Raudzējums putos, tāpēc vislabāk pievienojiet apmēram 100 g cukura un pagaidiet, līdz putas nosēžas, pēc tam pieberiet atlikušo cukuru. Iesakām arī Putu samazinātāju.
Lai iegūtu vislabāko efektu, pēc fermentācijas pabeigšanas iesakām raudzējumu noskaidrot.
Variants
I
II
III*
IV*
Alkohols [%]
15
17
19
21
Cukurs [kg]
porcija
I deva
6
7
7
7
II deva
-
-
1
2
Ūdens [L]
22
21
20
19
Dienas
3
4-5
6-8
9-14
Uzmanību: iepakojumu izmantojiet pilnībā vienam raudzējumam.