BURGUND raugs bez pavairošanas ir cēls šķidrs vīna raugs, paredzēts sarkano augļu fermentācijai. Ar tā palīdzību Jūs vienkāršā veidā pagatavosiet neatkārtojamus vīnus: ķiršu, aroniju, vīnogu, melleņu un no melnā plūškoka.
Šie raugi, atšķirībā no tradicionālā šķidrā rauga, neprasa iepriekšēju pavairošanu (rauga mātes sagatavošanu). Tie paredzēti tiešai lietošanai. Jums nav jāgaida 48 stundas, lai tie savairotos!
Ar tiem Jūs veiksmīgi un viegli pagatavosiet izdevušos vīnus ar alkohola saturu līdz 14%. Viens iepakojums ar tilpumu 20 ml ir pietiekams līdz 25 L misas sagatavošanai. Produkts gatavs lietošanai!
Lietošanas veids:
Pirms lietošanas sakratiet paciņu ar šķidrumu, lai produktu rūpīgi samaisītu, un pēc tam pievienojiet traukā ar vīna misu temperatūrā 20-25°C.
Uzmanību!
Visos rauga kultūras sagatavošanas posmos ievērojiet sterilos apstākļus.
Optimālai fermentācijas norisei ieteicams pievienot rauga barotni: Kombi (401020) vai Kombi Vita (401030).
Ieteicams izlietot līdz: derīguma termiņš un partijas Nr. uz iepakojuma šuves. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā. Produkts tikai enoloģijas vajadzībām, nav paredzēts tiešai lietošanai uzturā.
Sastāvdaļas:
Iesala misa, ūdens, citronskābe, raugs Saccharomyces cerevisiae, amonija dihidrofosfāts.
Iepakojuma izmēri: