Vai jums nepieciešams produkts, kas ideāli piemērots vīnu, sulu un augļu misu stabilizācijai, kā arī vīndarības vai alus darīšanas aprīkojuma skalošanai? Šis 10 g kālija metabisulfīta iepakojums būs ideāla izvēle!
Kālija metabisulfīts ir līdzeklis, kas plaši izmantots vīndarības un alus darīšanas nozarēs. Tas novērš nelabvēlīgas mikrofloras attīstību fermentācijai paredzētās misās. Kālija metabisulfīts pasargā vīna misas no inficēšanās un novērš tā saukto savvaļas raugu klātbūtni.
Lietojot gatavam vīnam, tas aptur fermentāciju un stabilizē krāsu un dzidrību.
Kālija metabisulfīts ir arī lielisks dezinfekcijas līdzeklis vīndarības, alus darīšanas vai destilēšanas aprīkojuma skalošanai. Iegādājoties šo produktu, saņemsiet 10 g iepakojumu, kura pietiks, lai stabilizētu, piem., 100 L misas vai vīna, vai arī lai sagatavotu 2 L ūdens aprīkojuma skalošanai.
Lietošanas veids:
Atkarībā no līdzekļa pielietojuma:
1. misas stabilizācijai: 1 g uz 10 L misas. Atbilstošo devu izšķīdiniet 50-100 ml ūdens, pēc tam pievienojiet misai un rūpīgi samaisiet.
2. vīna stabilizēšanai pirms pildīšanas pudelēs: 1 g uz 10 L vīna. Atbilstošo devu izšķīdiniet 50-100 ml ūdens, pēc tam pievienojiet vīnam un rūpīgi samaisiet.
3. aprīkojuma skalošanai: 10 g uz 2 L ūdens. Ar šādi sagatavoto šķīdumu skalojiet demižonus, fermentācijas tvertnes, pudeles, preses, mucas, kas iepriekš nomazgātas ar mazgāšanas līdzekļiem un noskalotas ar ūdeni. Pēc skalošanas ar kālija metabisulfītu vairs neskalojiet ar ūdeni.
Kālija metabisulfīta šķīdums nav noturīgs, tāpēc to nepieciešams sagatavot tieši pirms lietošanas. Pēc skalošanas šķīdumu atkārtoti neizmantojiet. Raksturīgās, asās sēra smakas dēļ ieteicams produktu lietot tikai labi vēdināmās telpās.
Sastāvdaļas: kālija metabisulfīts
Izmēri:
Zemāk norādītie izmēri attiecas uz iepakojumu.