Vai sapņo par mājās gatavotiem gardiem gaļas izstrādājumiem? Iecienīto plāno desu – vārītu, kūpinātu, grilētu, kaltētu vai nogatavinātu – pagatavošana vairs nesagādās nekādas grūtības! Dabīgie cūku zarnu apvalki ir ēdami, tādēļ, tos izvēloties, vari tajos pagatavot savas iecienītās desas, neuztraucoties par liekiem konservantiem un ķīmiskām piedevām.
Apvalki ir hermētiski iepakoti, vienīgais konservants – sāls!
Dabīgie cūku zarnu apvalki lieliski der jebkura veida plānajām desām, piemēram: kadiķu, parastajām, baltajām, desa „Śląska”, Somijas „Grilli”, Vācijas „Bratwurst”, Francijas „Boudin blanc” un „Saucisse Montbeliard” u. c.
Iepakojumā ir 15 m apvalku (posmos). Vidēji uz 1 kg desu pildījuma nepieciešami apm. 1,6 m apvalka (atkarībā no kalibrācijas un gatavojamās desas veida, t. i., gaļas gabaliņu lieluma, pildījuma konsistences). Zarnu garums jāizmēra pēc iepriekšējas mērcēšanas ūdenī. Tas ir vienīgais objektīvais mērīšanas veids. Visuzticamākais rezultāts netiek iegūts, zarnas vienkārši izstiepjot un pieliekot pie mērlentas.
Lietošanas veids:
Pirms lietošanas zarnas jāmērcē apm. 3 h ūdenī ar apm. 30°C temperatūru, pēc tam to iekšpuse jāizskalo ar remdenu ūdeni.
Uzglabāšanas nosacījumi:
Pirms atvēršanas - var uzglabāt apkārtējās vides temperatūrā, sausā, no tiešiem saules stariem pasargātā vietā. Visvairāk ieteicama ir uzglabāšana ledusskapī, kas pagarina derīguma termiņu.
Pēc atvēršanas - ieteicamā uzglabāšanas temperatūra 4 - 14°C. Pēc atvēršanas vislabāk uzglabāt sālītā veidā ledusskapī. Neizmantoto zarnu var bez problēmām arī sasaldēt un izmantot nākamajās gatavošanas reizēs. Atkausētu produktu nedrīkst atkārtoti sasaldēt!
Sastāvdaļas: cūku zarnas, sāls
Uzmanību!
Ziemas un vasaras sezonā, ekstrēmu temperatūru laikā, produkts ir pieejams tikai ar piegādes opciju – personīga saņemšana.