Augstas kvalitātes gaļas izstrādājumu kolagēna apvalks, dzīvnieku izcelsmes — iegūts no liellopu ādas kolagēna. Ideāli piemērots desām, ļauj vienkārši un ātri pagatavot mājās gatavotas gaļas izstrādājumus. Apvalks ir atļauts saskarē ar pārtiku un tam ir termiskā izturība, kas ļauj vārīt līdz maks. 75°C, kūpināt līdz 90°C, kā arī veikt auksto kūpināšanu līdz maks. 40°C. Izmantojot to, vienkārši un bez sarežģījumiem sagatavosiet mājās vārītas un kūpinātas desas, piemēram, żywiecka, krakowska un szynkowa. Apvalks ir piemērots arī ilgstoši nogatavinātu desu pagatavošanai. Iepakojumā ir ekrū krāsas apvalks, aptuveni 4 m garš un ar 55 mm diametru.
Uzmanību!
Pirms pildīšanas apvalku mērcēt 30 min 20 ±5°C temperatūrā 10–15% sāls šķīdumā (1/2 glāzes uz 1 L ūdens). Cieši piepildīto apvalku sasiet un pakļaut apstrādei, kas atbilst konkrētajam desas veidam.
Pirms izstrādājuma lietošanas apvalks ir jānoņem. Tas nav paredzēts ēšanai.
Kolagēna apvalks ir dzīvnieku izcelsmes, tam ir PZH sertifikāts.
Vienā iepakojumā ir 4 mb ± 5%
Diametrs: 55 mm