Baktēriju kultūras nogatavināmām desām, 2 g

SIMBOLS: 410016
EAN: 5904816000979

2,45 €

PRODUKTS NAV PIEEJAMS

1225,00 EUR/kg

SIMBOLS: 410016
EAN: 5904816000979


APRAKSTS

Nogatavināti gaļas izstrādājumi rokas stiepiena attālumā - jau no šodienas vari baudīt paša mājās gatavotas nogatavinātas desas. Baktēriju kultūras ļaus tev pagatavot, cita starpā, chorizo, salami, palcówki.Nogatavināta desa jau 10-14 dienās - ideāli piemeklētas baktēriju kultūras ļauj veikt ātru un... vairāk >

PRODUKTS NAV PIEEJAMS

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

  • Nogatavināti gaļas izstrādājumi rokas stiepiena attālumā - jau no šodienas vari baudīt paša mājās gatavotas nogatavinātas desas. Baktēriju kultūras ļaus tev pagatavot, cita starpā, chorizo, salami, palcówki.
  • Nogatavināta desa jau 10-14 dienās - ideāli piemeklētas baktēriju kultūras ļauj veikt ātru un, kas svarīgākais, drošu gaļas izstrādājumu un desu nogatavināšanu mājas apstākļos!
  • Papildu drošība - izmantojot mūsu baktēriju kultūras nogatavinātām desām, vari būt drošs, ka tavi mājražojumi ir aizsargāti un pasargāti no kaitīgo baktēriju attīstības.
  • Raksturīga garša un aromāts - produkts ne tikai paātrina gaļas nogatavināšanu, bet arī piešķir tai īpašu un neatkārtojamu aromātu un garšas īpašības, kas sajūsminās visus tavus tuviniekus.
  • Uz 10 kg gaļas - fioliņa ar baktēriju kultūrām nogatavinātām desām ļaus tev sagatavot apm. 7 kg iecienīto gatavo nogatavināto izstrādājumu! 


Ideāli piemeklētas baktēriju kultūras, kas nodrošina ātru un drošu mājās gatavotu desu, piemēram, chorizo vai salami, nogatavināšanu. Baktēriju kultūras arī aizsargā pagatavotos izstrādājumus no kaitīgo baktēriju attīstības un piešķir tiem nogatavinātām desām raksturīgo garšu un aromātu. Vienas fioliņas pietiek 10 kg gaļas. 

Recepte 5 kg chorizo tipa desas.

Sastāvdaļas: 2 kg cūkas lāpstiņas, 2 kg šķiņķa, 0,5 kg liellopa gaļas, 0,5 kg trekna bekona, 200 ml auksta ūdens, 75 g nejodēta sāls (3,5 ēdamkarotes), 15 g maltas asās paprikas (5 tējkarotes), 10 g maltā melnā pipara (3,5 tējkarotes), 7,5 g maltas sarkanās paprikas (2,5 tējkarotes), 7,5 g saldās kūpinātās sarkanās paprikas (2,5 tējkarotes), 6 g cukura (1 pilna tējkarote), 5 g maltā baltā pipara (1,5 tējkarotes), 5 g granulēta ķiploka (1,5 tējkarotes), 2 g oregāno (2 tējkarotes), 200 ml sausa sarkanā vīna, cūku zarnas, 1 g baktēriju kultūru (0,5 fioliņas).


Pagatavošana: Cūkas lāpstiņu un šķiņķi samaļ rupjā režģī (10–12 mm) vai izmantojot plēsēju. Bekonu samaļ uz 2 mm režģa. Liellopa gaļu samaļ divreiz caur 2 mm režģi un izstrādā ar 200 ml auksta ūdens, līdz iegūst viendabīgu, baltu emulsiju. Sajauc visas gaļas, pievieno garšvielas un kārtīgi izstrādā, pievienojot 200 ml vīna. Masi atstāj ledusskapī uz 2 stundām. Pēc tam pusi fioliņas satura ieber 10 ml auksta ūdens, labi izmaisa, pievieno gaļai un rūpīgi izstrādā. Ar pildīšanas mašīnas palīdzību diezgan cieši pildi zarnas ar gaļas masu. Desu atstāj apžāvēties apm. 2 dienas līdz 22°C temperatūrā, vislabāk karājamā stāvoklī, piemēram, uz desu statīva. Tas ļaus aktivizēt pievienotās baktērijas. Pēc apžāvēšanas liec desu kūpinātavā 

un kūpini 30–35°C temperatūrā 3 stundas. Kūpināšanai izmanto augļkoku skaidas (ķirša vai plūmes). Pēc tam desu atstāj uz pakaramā līdz 22°C temperatūrā vēl uz 2 dienām. Pēc tam, lai iegūtu vislabāko rezultātu, desu iepako vakuumā un atstāj ledusskapī (+7°C) vismaz uz 6 dienām. Tā vietā, lai iepakotu vakuumā, desu var uzglabāt temp. +7°C un mitrumā apm. 85% traukā ar noteces režģi, nodrošinot gaisa piekļuvi. Viss desas pagatavošanas process aizņems tev 10 dienas. Izteiktākas garšas iegūšanai vari pagarināt nogatavināšanas periodu. 


Sastāvs: Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus, Lactobacillus curvatus, Lactobacillus sakei


Uzglabāt temperatūrā : ≤ -17°C

Derīguma termiņa periods ietver iespēju transportēt produktu temperatūrā zem 30°C līdz 7 dienām.

Garums
10 cm

Platums
0.5 cm

Augstums
10 cm

Masa
2.0 g

Masa
2.0 G

Wydajność
10 kg gaļas

Przeznaczenie
nogatavinātām desām (čorizo, salami)

Czas procesu
gatavs jau pat 10 dienās

Baktēriju kultūras nogatavināmām desām, 2 g

Baktēriju kultūras nogatavināmām desām, 2 g ['starterkultūras desām', ' baktēriju kultūras desām', ' čorizo', ' salami', ' baktērijas ilgstoši nogatavinātām desām']
iemīļotie

2,45 €

PRODUKTS NAV PIEEJAMS

 

 

Ievadiet savu e-pasta adresi, un mēs Jūs informēsim, kad produkts atkal būs pieejams.

Paldies, jūsu e-pasta adrese ir saglabāta.