Baktēriju kultūras gaļas nogatavināšanai, 2 g

SIMBOLS: 410017
EAN: 5904816000955

2,45 €

Pievienot grozam

1225,00 EUR/kg

SIMBOLS: 410017
EAN: 5904816000955


APRAKSTS

Nogatavināta gaļa rokas stiepiena attālumā - jau no šodienas vari baudīt mājās pagatavotu nogatavinātu gaļu. Baktēriju kultūras ļaus tev pagatavot, cita starpā, muguras gabalu, fileju, šķiņķi vai kakla gabalu.Nogatavināta gaļa jau 10 dienās - ideāli piemeklētas baktēriju kultūras ļauj veikt ātru un,... vairāk >

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

  • Nogatavināta gaļa rokas stiepiena attālumā - jau no šodienas vari baudīt mājās pagatavotu nogatavinātu gaļu. Baktēriju kultūras ļaus tev pagatavot, cita starpā, muguras gabalu, fileju, šķiņķi vai kakla gabalu.
  • Nogatavināta gaļa jau 10 dienās - ideāli piemeklētas baktēriju kultūras ļauj veikt ātru un, pats galvenais, drošu gaļas nogatavināšanu mājas apstākļos!
  • Papildu drošība - izmantojot mūsu baktēriju kultūras nogatavinātai gaļai, vari būt drošs, ka tavi mājražojumi ir pasargāti un aizsargāti pret kaitīgo mikroorganismu attīstību.
  • Raksturīga garša un aromāts - produkts ne tikai paātrina gaļas nogatavināšanu, bet arī piešķir tai īpašu un neatkārtojamu aromātu un garšas īpašības, kas iepriecinās visus tavus tuviniekus.
  • Uz 10 kg gaļas - baktēriju kultūru fiola nogatavinātai gaļai ļaus sagatavot līdz pat apmēram 7 kg tavu iecienīto, gatavo nogatavināto izstrādājumu!


Ideāli piemeklētas baktēriju kultūras, kas nodrošina ātru un drošu veselu gaļas gabalu, piemēram, muguras gabala, filejas, šķiņķa vai kakla gabala, nogatavināšanu. Baktēriju kultūras: paātrina nogatavināšanu, aizsargā pret kaitīgu mikroorganismu attīstību, piešķir nogatavinātai gaļai raksturīgu garšu un aromātu. Fiolas pietiek 10 kg gaļas. 


Recepte nogatavinātam muguras gabalam:

Sastāvdaļas: 1 kg muguras gabala (2 gabali pa 0,5 kg), 2 g kālija salpetra (1/3 tējk.), 75 g nejodētas sāls (3,5 ēdk.), 0,2 g baktēriju kultūru (1/10 fiolas), 1 tējkarote cukura, 1 L ūdens. 


Lai pagatavotu peklēšanas zalējumu, 1 L ūdens pievieno kālija salpetri, sāli un cukuru. 100 ml zalējuma izšķīdini baktēriju kultūras un pievieno peklēšanas zalējumam. Izmanto apmēram 50 ml peklēšanas zalējuma ar baktēriju kultūrām gaļas iesmidzināšanai. Pēc tam ieliec gaļu zalējumā uz 36 stundām istabas temperatūrā, lai aktivizētu pievienotās baktērijas. Pēc šī laika gaļu nosusini ar papīra dvieli un atstāj turpmākai apžāvēšanai uz 48 stundām ledusskapī (+7 °C). Piektajā procesa dienā pilnībā sausu gaļu kūpini temperatūrā līdz 35°C 4 stundas, līdz krāsa kļūst gaiši oranža. Kūpināšanai izmanto augļu koksnes skaidas (ķirša vai plūmes). Pēc kūpināšanas turi gaļu temperatūrā līdz 22°C 2 diennaktis. Pēc tam, lai iegūtu vislabāko rezultātu, muguras gabalu iepako vakuumā un uzglabā ledusskapī vismaz 4 dienas. Vakuuma iepakojuma vietā muguras gabalu var uzglabāt arī temp. +7°C un apm. 80 % mitrumā, piem., traukā ar noteces restīti un ar gaisa piekļuvi. Nogatavināts muguras gabals ir gatavs pēc 10 dienām (0,5 kg gabali) vai 20 dienām (1 kg gabals). Izteiktākas garšas iegūšanai paildzini nogatavināšanas procesu. 


Sastāvs: Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus, Lactobacillus sakei, Pediococcus pentosaceus.


Uzglabāt temperatūrā: ≤ -17°C

Derīguma termiņa periods ietver iespēju produktu transportēt temperatūrā zem 30°C līdz 7 dienām.

Garums
10 cm

Platums
0.5 cm

Augstums
10 cm

Masa
2.0 g

Masa
2.0 G

Wydajność
10 kg gaļas

Przeznaczenie
nogatavinātiem izstrādājumiem: karbonādei, filejiņām, kakla karbonādei, šķiņķim

Czas procesu
gatavs jau pat 10 dienās

Baktēriju kultūras gaļas nogatavināšanai, 2 g

Baktēriju kultūras gaļas nogatavināšanai, 2 g ['nogatavināta cūkas karbonāde', ' nogatavinātām gaļas delikatesēm', ' nogatavināta cūkas fileja', ' baktērijas gaļas izstrādājumu nogatavināšanai', 'starterkultūras-nogatavinātas gaļas delikateses']
iemīļotie

2,45 €

1225,00 EUR/kg

Pievienot grozam