Fermivin 7013 žāvēts, cēls, universāls vīna raugs Saccharomyces cerevisiae, kas nāk no Corbieres reģiona Francijā.
Fermivin 7013 ir vīna raugs, kas rūgst līdz 15% alkohola, un, pateicoties tā universālumam, tas ir ieteicams vīniem no ērkšķogām, bumbieriem, aprikozēm, zemenēm, graudiem, vilkābelēm, āboliem, mežrozēm, baltajām un melnajām vīnogām, rabarberiem, rozīnēm, saldo ķiršu, skābo ķiršu, aveņu, renklodu un ungāru plūmēm, kazenēm, upeņu, baltajām un sarkanajām jāņogām, mellenēm, melnā plūškoka ogām, ungāru plūmēm. Šis raugs izceļ to augļu aromātu, no kuriem tiek gatavots vīns. Ļoti plašais diapazons, kurā notiek Fermivin 7013 rauga fermentācija, nozīmē, ka to ir vērts izmantot, ja fermentāciju veicat pagrabos vai telpās, kur temperatūra ir zemāka par istabas temperatūru.
Viena rauga paciņa ir piemērota 10 līdz 35 L vīna misas sagatavošanai.
Žāvētais vīna raugs Fermivin PDM ir ļoti vienkāršs lietošanā, pietiek ar īsu rehidratāciju – hidratēšanu.
Lietošanas veids:
Paciņas saturu sajauciet ar 100 ml vārīta un atdzesēta ūdens līdz 30℃, visu atstājiet uz 20 min istabas temperatūrā. Pēc tam šķīdumu ielejiet fermentācijas tvertnē vai balonā ar vīna misu.
Maksimālu veiktspēju raugs sasniedz, lietojot barības vielas: ar B1 vitamīnu un Kombi Vita.
Sastāvdaļas:
vīna raugs Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgators: sorbitola monostearāts.
Uzmanību!
Optimālai fermentācijas norisei ieteicams pievienot barības vielas: ar B1 vitamīnu (401010), Kombi Vita (401030).
Ieteicams izlietot līdz: derīguma termiņš un partijas Nr. uz šuves. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā. Produkts paredzēts tikai enoloģijai, nav paredzēts tiešai lietošanai uzturā.
Iepakojuma izmēri: