Cēli, universāli, sausie vīna raugi - ideāli visiem galda vīnu veidiem.
Ieteicami īpaši vīniem no ērkšķogu, bumbieru, aprikožu, zemeņu, graudaugu, vilkābeļu, ābolu, mežrožu, baltu un melnu vīnogu, rabarberu, rozīņu, saldķiršu, skābo ķiršu, aveņu, kazeņu, renkložu un ungāru plūmju, melnā plūškoka ogu, aroniju, upeņu, balto un sarkano jāņogu, melleņu.
Enovini® WS ir speciāli atlasīts vīna rauga celms, kas ļauj izcelt no augļiem optimālu aromātu daudzumu. Šie raugi nodrošina iespēju iegūt maigu, lieliski sabalansētu vīnu ar izteikti īpašu buķeti, skaistu un stabilu krāsu, kā arī augstu dzidrumu.
Svarīgas īpašības:
Lietošanas veids:
Maisiņa saturu iemaisi 100 ml vārīta un līdz 30°C atdzesēta ūdens, masu atstāj 20 min istabas temperatūrā. Pēc tam šķīdumu ielej fermentācijas traukā vai balonā ar vīna misu.
Detalizēta drošības datu lapa atrodas pievienotajos failos.
Sastāvdaļas:
vīna raugs Saccharomyces cerevisiae, emulgators: sorbitola monostearāts.
Uzmanību!
Optimālai fermentācijas procesa norisei ieteicams pievienot rauga barotni: ar B1 vitamīnu (401010), Kombi Vita (401030).
Vislabāk izlietot līdz: derīguma termiņš un partijas nr. uz iepakojuma šuves. Uzglabāt sausā vietā, istabas temperatūrā. Produkts paredzēts tikai enoloģijai, nav paredzēts tiešai lietošanai uzturā.
Iepakojuma izmēri: