Žāvotas zarnas ir inovatīvs, 100% dabisks produkts. Apvalki izgatavoti no vairākiem augstākās kvalitātes cūku zarnu slāņiem. Noteikti izmēģiniet mūsu jaunumu. Žāvotas zarnas – ideāla izvēle! Ar tām pagatavosiet mājās gatavotas desas un gaļas izstrādājumus, piem.: Živjecas desa, Krakovas desa u.c.
Iepazīstiet mūsu jaunumu! Ideāls produkts mājas gaļas izstrādājumu gatavošanai. Dabiski žāvotas cūku zarnas desām un gaļas izstrādājumiem ar 100 mm diametru. Iepakojumā – 2 gabali žāvētu zarnu, aptuveni 50 cm garumā.
Tas ir 100% dabiskas, cūkgaļas izcelsmes produkts, kam raksturīga lieliska izturība, viendabīgums un kalibrs. Apvalki ideāli pieguļ gaļas izstrādājumiem, nodrošina labāku mitruma izvadīšanu, kas ietekmē žāvēšanas ātrumu un precīzāku dūmu iekļūšanos kūpināšanas laikā.
Tā kā tās ir žāvētā formā, zarnas var uzglabāt istabas temperatūrā.
Lietošanas veids: Iemērciet apvalkus uz 5 min. remdenā ūdenī. Pēc tam piepildiet tos ar pildījumu un turpiniet rīkoties saskaņā ar izvēlētās gaļas izstrādājuma recepti. Katrs apvalks vienā galā ir aizvērts ar ovālu profilējumu. Otru piepildītā apvalka galu sasieniet ar auklu vai izmantojiet desu klipsētāju. Ja nepieciešams, zarnas garumu var brīvi saīsināt. Žāvotas zarnas ir dabisks produkts, tās ir piemērotas lietošanai uzturā, tomēr tās bez grūtībām var noņemt no gatavā izstrādājuma.
Ja apvalku izmanto kā alternatīvu folijas maisiņam, tāpat kā iepriekš, iemērciet to uz 5 min. remdenā ūdenī. Pēc tam ievietojiet šķiņķa gatavošanas ierīcē un piepildiet ar pildījumu. Apvalka galu ietiniet un piespiediet ar atsperi un ierīces vāku. Izņemot ēdienu, pietiek pavilkt aiz apvalka, nepieciešamības gadījumā pildījumu atbrīvojiet, nedaudz atspiežot ar nazi.
Neizmantoto, samitrināto apvalku varat atstāt nožūt un izmantot nākamreiz.
Sastāvdaļas: cūku zarnas.