Poliamīda apvalks paredzēts mājās gatavotu kulināro un desu izstrādājumu pagatavošanai.
Ļauj patstāvīgi pagatavot vārītas desas un gaļas izstrādājumus, tādus kā salcesons, pastētes desa, šķiņķis, metka, mielonka, mortadella, asinsdesa. Piemērots ēdienu pagatavošanai ar sous vide metodi.
Lietošanas veids:
Pirms lietošanas mērcēt ūdenī ar temperatūru ne augstāku par 40°C apmēram 15 minūtes. Mērcēšanas laikā viss apvalks pilnībā jāiegremdē ūdenī. Cieši piepildīto apvalku jāaizsien, pēc tam jāapstrādā atbilstoši konkrētā izstrādājuma veidam.
Maksimālā temperatūra vārīšanas procesā ir 100°C. Pēc termiskās apstrādes dzesēt ar gaisu, neizmantot šoka atdzesēšanu ar aukstu ūdeni.
Apvalkus uzglabāt tīrā, sausā un labi vēdināmā vietā temperatūrā līdz 25°C.
Ir PZH sertifikāts.
Termiskā izturība: 100°C
Vienā iepakojumā ir 8 lineārie metri ± 5%
Diametrs: 73 mm
Ražots ES.