Jaunums – īpaša rokasgrāmata, ko sarakstījis Arturs Novickis, izcilas garšas meistars un pazīstams jūtūberis, kura kulinārie paraugdemonstrējumi viņa paša kanālā „Praktyka u Praktyka” ir ļoti populāri. Grāmata ir pirmā mūsu tirgū tik apjomīga publikācija, kas veltīta šinkovaram un daudzveidīgiem ēdieniem, ko ikviens tajā var pagatavot patstāvīgi.
Šī vienkārši lietojamā ierīce ar lielām iespējām autora rokās atklāj visu savu potenciālu, pateicoties kam var ar vieglumu pagatavot garšīgus, veselīgus, mājās gatavotus vārītus ēdienus – gan gaļas, gan bezgaļas. Receptes, ko piedāvā un iesaka Arturs Novickis, ir veltītas galvenokārt gaļas izstrādājumu cienītājiem, taču ir arī piedāvājumi veģetārās un vegāniskās virtuves piekritējiem. Pateicoties šai grāmatai, ikviens var sākt baudīt pašu gatavotus gaļas izstrādājumus, dārzeņu pastas, mājas sieru vai pat halvu… Kā autors uzsver, veidojot receptes šinkovarā gatavotiem ēdieniem, kas ir gardāki un veselīgāki par „veikalā pirktajiem”, mūs ierobežo tikai iztēle…
Pie lasītājiem nonāk pionieriska grāmata, kas lauž šinkovariem ceļu uz visām virtuvēm. Autors dalās ar personīgo, neatsveramu pieredzi un iezīmē iespējas visiem labas garšas meklētājiem. Skaidrā un krāsainā veidā viņš atklāj šinkovara noslēpumus. Viņš vada cauri visam iespēju klāstam, ko paver šī pieticīgā un viegli lietojamā ierīce. Te ir ideāla rokasgrāmata DIY entuziastiem. Ikviens, kurš meklē praktisku iedvesmu gan ikdienas ēdienkartei visai ģimenei, gan svētku vai biesāžu ēdienu radīšanai, tam noteikti vajadzētu pēc šīs grāmatas sniegties.
Garšīga lasāmviela, īpaši ieteicama lasīšanai virtuvē, labas apetītes pavadībā (un, protams, vismaz viena šinkovara).
Vairāk nekā 50 pārbaudītu, autora oriģinālrecepšu, no kurām dažas ir papildus izklāstītas dažādos pagatavošanas variantos. Īsta gardēža entuziasms, kas piešķir skaistu aromātu katrai šīs grāmatas lappusei. Un desertā – ļoti vilinoša cena.
Rokasgrāmata satur 136 lapaspuses vērtīgu zināšanu un izcilu recepšu.