Mans hobijs: Siera gatavošana mājās – grāmata

SIMBOLS: 980019
EAN: 9788395643170

7,79 €

Pievienot grozam

7,79 EUR/gab.

SIMBOLS: 980019
EAN: 9788395643170


APRAKSTS

Grāmata „Mans hobijs: Mājas siera gatavošana. Padomi un receptes”Receptes un padomi, ar kuru palīdzību pagatavosiet gardus mājas sierus - siera gatavošanas pamatziņas, praktiski autoru padomi un receptes dažāda veida sieriem - mīkstajiem, puscietajiem un cietajiem, kā arī citiem piena produktiem - j... vairāk >

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

Grāmata „Mans hobijs: Mājas siera gatavošana. Padomi un receptes”


  • Receptes un padomi, ar kuru palīdzību pagatavosiet gardus mājas sierus - siera gatavošanas pamatziņas, praktiski autoru padomi un receptes dažāda veida sieriem - mīkstajiem, puscietajiem un cietajiem, kā arī citiem piena produktiem - jogurtam, sviestam, kefīram.
  • 38 pārbaudītas receptes un norādes par papildu pagatavošanas variantiem - 176 lappuses, kurās grāmatas autorī, Artur Nowicki un Jelyo Todorov, prezentē savas siera gatavošanas kaisles rezultātus, mācot patstāvīgi pagatavot gardus sierus.
  • Rokasgrāmata uzrakstīta saistošā un viegli uztveramā veidā - grāmata iedrošina gan uzsākt siera gatavošanas piedzīvojumu, gan pilnveidoties siera radīšanas mākslā. Varat sākt ar “vienkāršiem un ātriem” izstrādājumiem, un pēc tam pāriet pie tiem, kuru tapšanas process prasa nedaudz vairāk laika un sarežģītākas darbības.
  • Vienkāršs ceļš uz mājas versijām labākajiem sieriem - grāmata soli pa solim izvadīs jūs cauri aizraujošajai siera un citu piena produktu gatavošanas pasaulei. Norādītās receptes ļaus jums veiksmīgi atdarināt pazīstamus un augstu vērtētus sierus, kā arī parādīt savu radošumu.
  • Katram un jebkurā virtuvē - receptes pielāgotas mājas entuziastu iespējām un ļauj praktiski jebkurā tipiskā virtuvē īstenot siera gatavošanas darbus.
  • Tradīcijas, radošums un praktiska pieeja - grāmata smeļas iedvesmu no labākajām siera gatavošanas tradīcijām, īpaši poļu un Balkānu (it īpaši bulgāru), apvienojot tās - cik vien iespējams - ar inovatīvu pieeju receptēm, kas balstīta uz vienkāršiem un viegli īstenojamiem risinājumiem.


Jaunums! Brīnišķīga grāmata visiem siera cienītājiem, kas atklāj aizraujošo mājas siera gatavošanas pasauli. Rokasgrāmatas autori - Jelyo Todorov un Artur Nowicki - apvienoja spēkus, lai radītu unikālu rokasgrāmatu par mājas siera izgatavošanu, kā arī piena pārstrādājumiem, piemēram, sviestu, kefīru vai jogurtu. Kā izrādās, mājas siera gatavošana var būt aizraujošs hobijs arī nelielu virtuvi īpašniekiem, un daļu sieru pagatavot ir patiešām vienkārši un ātri. Ambiciozākie entuziasti var mēģināt radīt sierus, kuri prasa vairāk laika un sarežģītākas darbības, bet atlīdzībā baudīt brīnišķīgus, nogatavinātus sierus, kas sajūsminās gan mājiniekus, gan viesus pie svētku galda.

Bulgāru un poļu tradīciju apvienojums ar abu autoru milzīgu aizrautību, zināšanām un praktisku pieeju rezultējies izdevumā, kurā ikviens garšīgas un veselīgas mājas virtuves cienītājs atradīs daudz noderīgu padomu un receptes dažādiem sieriem un radniecīgiem piena produktiem.

Katra norādītā recepte ir autoru pārbaudīta un iespēju robežās maksimāli vienkāršota, lai mājas apstākļos varētu tapt izstrādājumi, kas veiksmīgi atgādina augsti vērtētus produktus no profesionālām siera darītavām.

Kā paši Autori raksta - „Siera gatavošana ir īpaša aizraušanās, ko abi praktizējam un pilnveidojam. Daudzu kopīgu un individuālu siera gatavošanas darbu rezultātā, no vienas puses tos vadīja speciālists ar bagātu profesionālo pieredzi šajā jomā, bet no otras - entuziasts, kas specializējies mājas izstrādājumu veidošanā, radās metodes un procedūras, kas ļauj ierobežotā mājas telpā pagatavot daudz gardu sieru. (…) Mēs apmainījāmies piezīmēm, idejām, pārbaudījām tradicionālās receptes un eksperimentējām, un katrs izdevies siers deva mums jaunu, gardu impulsu turpmākajam darbam.”

Grāmata sniedz siera gatavošanas pamatziņas vienkāršā un viegli uztveramā veidā – saskaņā ar autoru ieceri tā vispirms norāda ceļu un parāda iespējas, kuras ir vērts izmantot, jo īpaši, ja tiek novērtētas pašu gatavotu kulinārijas izstrādājumu priekšrocības un vēlas „no iekšpuses” iepazīt siera gatavošanas noslēpumus. Šis unikālais izdevums sniedz entuziastiem lielisku rīku DIY darbībām, un vienlaikus ienes mājas kulinārijas pasaulē autorisku, iedvesmojošu pieeju sava siera radīšanas mākslai - gan klasiskā, plaši pazīstamā stilā, gan arī vairāk „lokālā”, kas vērts plašākas iepazīšanas. Piena gardumu kaleidoskopu papildina receptes gardām „variācijām” uz siera bāzes, receptes sviestam, kefīram, jogurtam… Un to visu papildina entuziasms, kādu atrast var tikai pie īstiem aizrautīgiem entuziastiem un gardēžiem, kādi ir grāmatas Autori.


Rokasgrāmata cita starpā ietver šādas nodaļas:

  • Īsa sieru vēsture
  • Piens un piena produkti
  • Siera gatavošanā izmantotās sastāvdaļas
  • Jēdzieni un procesi, kas saistīti ar siera gatavošanu
  • Piederumi siera gatavošanai
  • No piena līdz sieram
  • Receptes mīkstajiem sieriem (tostarp sieri un siera gardumi - ātri un vienkārši, kā arī pelējuma sieri)
  • Receptes puscietajiem un cietajiem sieriem
  • Citi piena produkti


Sirsnīgi aicinām izlasīt un uzsākt siera gatavošanas piedzīvojumu. Grāmata ir lieliska arī dāvanai!


  • ISBN 978-83-956431-7-0
  • 176 lappuses, krītpapīrs
  • integrēts vāks ar atlociņiem un glancētu laminējumu
  • formāts: 210x148 mm
  • teksts ar krāsainiem autoru fotoattēliem
  • pirmais izdevums - 2022. g.
Garums
14.7 cm

Platums
0.8 cm

Augstums
21 cm

Masa
0.266 kg

Mans hobijs: Siera gatavošana mājās – grāmata

Mans hobijs: Siera gatavošana mājās – grāmata ['sieri', ' sieru gatavošana', ' mājās gatavoti sieri', ' kefīrs', ' jogurts', ' sviests', ' mājas konservi', ' siera receptes', ' kā pagatavot sieru', ' sieru gatavošana mājās', ' sieri entuziastiem', ' mīkstie sieri', ' puscietie un cietie sieri', ' piena izstrādājumi', ' sieru gatavošanas rokasgrāmata', ' kulinārās grāmatas', ' grāmata dāvanai']
iemīļotie

7,79 €

7,79 EUR/gab.

Pievienot grozam