Rūpīgi atlasīti garšaugi un garšvielas – ideāls maisījums, kas piešķirs Tavai cūkas stilbiņai izcilu garšu, aromātu un izskatu. Cepta, grilēta vai sautēta – pareizi sagatavota un piegaršota stilbiņa vienmēr būs gardīgs un pievilcīgs ēdiens.
Mazījums no rūpīgi atlasītiem garšaugiem un garšvielām, pateicoties kuram gatavotie stilbiņi iegūs izcilu garšu, aromātu un izskatu. Šo marinādi novērtēs ikviens mājās gatavotas gaļas cienītājs, jo īpaši izcili piegaršotu, apetītlīgu stilbiņu mīļotāji. To vari izmantot cepšanai, grilēšanai, sautēšanai – jebkurā veidā ēdiens būs piegaršots tieši tā, kā Tev patīk.
Izvēloties mūsu Marinādi cūkas stilbiņiem, Tu izvēlies augstas kvalitātes sastāvdaļas, sajauktas ideālās proporcijās, kā arī veselīgāku ēdienkarti. Maisījums nesatur cukuru, mononātrija glutamātu un nitrītu.
Pagatavo aromātiskus un apetītlīgus stilbiņus – ģimenei un draugiem. Iepakojuma saturs (70 g maisījuma) pietiek aptuveni 2 kg garda cūkas stilbiņa pagatavošanai.
Neto masa: 70 g - porcija uz 2 kg
Recepte 1,5–2 kg ceptiem cūkas stilbiņiem
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Stilbiņus nomazgā un, ja nepieciešams, apdedzini, lai pilnībā noņemtu sariņus. Ādu iegriez vairākās vietās garenvirzienā. Stilbiņus apviļā 3 ēdamkarotēs eļļas, rūpīgi apkaisi un ierīvē ar Marinādi cūkas stilbiņiem. Atstāj aptuveni uz 12 stundām ledusskapī, pārklātus. Apmēram 30 minūtes pirms cepšanas izņem stilbiņus no ledusskapja. Aizmugurējiem stilbiņiem vari vairākās vietās iešpricēt sālījumu (pusi tējkarotes sāls izšķīdini 50 ml auksta ūdens). Sagatavo dārzeņus: nomizo un sagriez – burkānus un pētersīļu saknes salmiņos, sīpolu pusgredzenos, bet ķiploku šķēlītēs. Visu liec cepamtraukā vai romiešu katlā, aplej ar divām ēdamkarotēm eļļas un glāzi ūdens. Dārzeņus izkārto gar malām un uz stilbiņiem. Pārklāj un ieliec remdenā krāsnī (uzsildītā līdz apm. 50°C). Mēs iesakām cept 200°C temperatūrā 1 stundu (ar augšējo un apakšējo sildi, ar termoapriti). Pēc tam aplej stilbiņus ar alu un turpini cept vēl vienu stundu, samazinot temperatūru līdz 170°C. Pēc šī laika pārbaudi, vai gaļa sāk atdalīties no kaula – ja jā, noņem vāku un atstāj gaļu vēl uz 30 min, lai tā labi apbrūninātos.
Marinādes sastāvdaļas: neiodēts sāls, garšvielas (granulēts ķiploks, melnie pipari, kumīns, smaržpipari, kūpināta saldā paprika, asā čili paprika), mažorāns, pretsalipes viela: E 536.
Uzmanību!
Uzglabāt sausā vietā, nepakļaut tiešiem UV stariem.
Produkts var saturēt sinepju, selerijas, sojas, sezama, glutēna un riekstu pēdas.
Ieteicams līdz beigām: derīguma termiņš un partijas Nr. uz iepakojuma.