Rūpīgi atlasīti garšaugi un garšvielas - ideāls maisījums, kas ēdieniem no ribiņām piešķirs lielisku garšu, aromātu un izskatu. Cepšanai, grilēšanai, sautēšanai. To novērtēs ikviens mājas gaļas cienītājs, jo īpaši izcili piegaršotu, apetītlīgu ribiņu mīļotāji.
Rūpīgi atlasītu garšaugu un garšvielu maisījums, pateicoties kuram ribiņu ēdieni iegūs lielisku garšu, aromātu un izskatu. Šo marinādi novērtēs ikviens mājas gaļas cienītājs, jo īpaši izcili piegaršotu, apetītlīgu ribiņu mīļotāji. To vari izmantot cepšanai, grilēšanai, sautēšanai - jebkurā izpildījumā ēdiens būs piegaršots tieši tā, kā tev patīk.
Izvēloties mūsu marinādi ribiņām, tu izvēlies augstas kvalitātes sastāvdaļas, sajauktas ideālās proporcijās, kā arī veselīgāku ēdienkarti. Maisījums satur ideāli saskaņotu sāls devu, bez pievienota nātrija glutamāta, cukura un nitrīta.
Sagatavo aromātisku un īpaši apetītīgu gaļas ēdienu - ģimenei un draugiem. Iepakojuma saturs (35 g maisījuma) pietiks aptuveni 1 kg gardu ribiņu pagatavošanai.
Neto masa: 35 g - porcija uz 1 kg
Recepte 1 kg ceptu ribiņu
Sastāvdaļas:
Sagatavošana: Ribiņas kārtīgi noskalo, lai noņemtu sīkus kauliņu gabaliņus. Gaļu ierīvē ar 2 ēdamkarotēm eļļas un marinādi ribiņām. Atstāj apmēram uz 12 stundām ledusskapī, pārklātas. Apmēram 30 min pirms cepšanas izņem ribiņas no ledusskapja. Sagatavo dārzeņus - nomizo tos un sagriez: burkānus, pētersīļa saknes un ķiploku ripiņās, bet sīpolu - pusgredzenos.
Gaļu un dārzeņus ievieto cepamtraukā vai romiešu katlā, aplej ar divām ēdamkarotēm eļļas un divām glāzēm ūdens. Visu pārklāj un ievieto remdenā cepeškrāsnī (uzsildītā līdz apmēram 50°C). Rekomendējam cept 180°C temperatūrā 1,5 stundas (ar augšējo un apakšējo karsēšanu, ar konvekciju). Pēc tam samazini temperatūru līdz 150°C un cep vēl apmēram 20 minūtes bez pārsega. Precīzs cepšanas laiks ir atkarīgs no gaļas biezuma. Cepšanas laikā seko līdzi, lai ūdens pilnībā neiztvaikotu. Ja vēlies pievienot kartupelīšus, vislabāk tos noblanšēt karstā ūdenī 10 minūtes un ievietot traukā pie ribiņām pēc 1 stundas cepšanas.
Marinādes sastāvdaļas: sāls, garšvielas (granulēts ķiploks, saldā kūpinātā paprika, melnie pipari 5,7%, asā čili paprika), garšaugi (oregano, mažorāns 2,9%), pretsalipes viela (E 536).
Uzmanību!
Uzglabāt sausā vietā, nepakļaut tiešai UV staru iedarbībai.
Produkts var saturēt nelielu daudzumu sinepju, selerijas, sojas, sezama, glutēna, riekstu.
Vislabāk izlietot līdz beigām: derīguma termiņš un partijas nr. uz iepakojuma.