Saharometrs, cukura satura rādītājs 0 - 29°Blg

SIMBOLS: 405550
EAN: 5904816913033

5,84 €

Pievienot grozam

5,84 EUR/gab.

SIMBOLS: 405550
EAN: 5904816913033


APRAKSTS

Areometrs cukura koncentrācijas mērīšanai, izteiktai Ballinga grādos.Vīnam, alum un cukura raudzējumiem - mērītājs ir nepieciešams minēto alkoholisko dzērienu gatavošanā.Neplīstoša mēģene - tā izgatavota no plastmasas, tāpēc ir izturīga pret saplīšanu.Ieteicamo koncentrāciju diapazoni atzīmēti ar k... vairāk >

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

Areometrs cukura koncentrācijas mērīšanai, izteiktai Ballinga grādos. 


  • Vīnam, alum un cukura raudzējumiem - mērītājs ir nepieciešams minēto alkoholisko dzērienu gatavošanā.
  • Neplīstoša mēģene - tā izgatavota no plastmasas, tāpēc ir izturīga pret saplīšanu.
  • Ieteicamo koncentrāciju diapazoni atzīmēti ar krāsām - areometra skalā ar krāsām atzīmēti cukura koncentrācijas diapazoni, kas atbilst konkrētam vīna un alus fermentācijas posmam.
  • Skala no 0 līdz 29°Blg - areometrs nodrošina plašu mērījumu diapazonu.
  • Vienkārša mērīšana - ierīce ir ļoti vienkārša lietošanā. Mērījumu veic tiešā veidā.


Cukura areometrs ir mērīšanas ierīce, kas nepieciešama mājās gatavota alus, vīna un citu dzērienu gatavošanā. Ar tā palīdzību ātri un vienkārši izmērīsiet cukura saturu pārbaudāmajā šķidrumā. 

Komplektā ar mērītāju iekļautā plastmasas mēģene ir izturīga un neplīstoša.

Ierīce kalibrēta 20°C temperatūrā, tāpēc mērījumus vislabāk veikt līdzīgos apstākļos. 

Nolasīšanu atvieglo krāsaini, uz skalas apzīmētie diapazoni, kas attiecas uz dzēriena veidu un fermentācijas posmu.


Lietošanas veids:

Vīna misas pārbaude

Lai veiktu mērījumu, pietiek ievietot cukura areometru mēģenē un piepildīt to ar tādu šķidruma daudzumu, lai peldētājs brīvi peldētu, neaizskartu mēģenes dibenu un sienas. Šķidrumā nedrīkst būt cietas daļiņas un gāzes burbuļi. Rezultātu nolasa no skalas pēc augšējā meniska. Atvieglošanai uz skalas ar dažādām krāsām atzīmēti sākotnējās cukura koncentrācijas diapazoni misai, dažādu vīna veidu iegūšanai:

  • bordo apgabals (22 - 25°Blg) - deserta vīni (saldie),
  • dzeltens apgabals (15 - 22°Blg) - galda vīni (sausie),


Uzmanību:

Lai fermentācija noritētu pareizi, svarīgi, lai cukura koncentrācija pirms tās sākuma nepārsniegtu 22 līdz 25°Blg.

Ja vēlaties ļoti saldus vīnus, cukuru pievienojiet vairākās porcijās, piem.: 1., 5. un 12. fermentācijas dienā. Vīnu var arī dosaldināt pēc fermentācijas beigām.


Alus misas pārbaude

Cukura satura mērījumu alusa misā veic analogā veidā kā vīna misai.

Skalā ar dzintara krāsu atzīmēts ieteicamais sākotnējais cukura koncentrācijas diapazons alusa misai (8 - 10°Blg).

Alus misas fermentāciju uzskata par pabeigtu, kad nolasījums ietilpst ar zaļo krāsu atzīmētajā diapazonā (0 - 2°Blg).


Komplektā ietilpst:

  • peldētājs (areometrs) ar uzdrukātu cukura koncentrācijas skalu °Blg,
  • mēģene (plastmasas) - mērījumu veikšanai.


Produkta izmēri:

cukura areometrs:

  • augstums 16 cm
  •   platums 1,2 cm

mēģene:

  • augstums 16,7 cm
  • ārējais diametrs 2,5 cm
  • iekšējais diametrs 1,95 cm


Garums
2.5 cm

Platums
2.5 cm

Augstums
16.7 cm

Masa
16.0 g

Saharometrs, cukura satura rādītājs 0 - 29°Blg

Saharometrs, cukura satura rādītājs 0 - 29°Blg ['saharometrs vīnam', ' cukura mērīšana vīnā', ' cukura līmenis', ' cukura līmeņa indikators', ' cukura koncentrācija', ' cukura koncentrācija vīna misā', ' cukura koncentrācija alus misā']
iemīļotie

5,84 €

5,84 EUR/gab.

Pievienot grozam