Viskijs ir alkoholisks dzēriens, kas iegūts, fermentējot graudu misu, un tiek nogatavināts koka, galvenokārt ozolkoka, mucās.
Destilācijas raugs Turbo Whiskey ir īpaši izstrādāts rauga, barības vielu un vitamīnu maisījums, ideāli piemērots ātrai graudu misas fermentācijai (miežiem, rudziem, kviešiem, kukurūzai, rīsiem). Šim raugam ir augsta temperatūras tolerance. Tas ļauj 6–9 dienu laikā iegūt dzērienu ar raksturīgu viskija garšu un 13–15% alkohola saturu.
Svarīgākās īpašības:
Lietošanas veids:
Uz ar alfa-amilāzi sašķidrinātas misas virsmas (piem., 4,5 kg graudu, 15–18 L ūdens), atdzesētas līdz istabas temperatūrai, vienmērīgi pārkaisiet paciņas saturu. Pēc 15 minūtēm rūpīgi samaisiet, pievienojiet apm. 2 kg cukura un fermentējiet 20–28°C temperatūrā. Pēc 3–5 dienām pievienojiet nākamo cukura porciju apm. 1–1,5 kg un turpiniet fermentāciju līdz CO2 izdalīšanās pārtraukšanai. Aromāta pastiprināšanai pievienojiet ozolkoka skaidiņas.
Sastāvdaļas:
destilācijas raugs, diamonija fosfāts, kālija fosfāts, glikoamilāze, B1 vitamīns (tiamīna hidrohlorīds).
Uzmanību:
Iepakojumu izmantojiet pilnībā vienai misai.
Iepakojuma izmēri: