Ieteicams misas attīrīšanai no alkoholiskās fermentācijas blakusproduktiem, lai iegūtu tīrāku dzērienu. Produkts ir pulverveida aktivētās ogles ūdens suspensija, kas iegūta no kokosriekstu čaumalām un kūdras. Pateicoties lielai aktīvajai virsmai un optimālam poru izmēram, tas nodrošina efektīvu organisko savienojumu adsorbciju, kas nelabvēlīgi ietekmē gatavā izstrādājuma aromātu un garšu.
Lietošanas veids: Šķidro ogli pievienojiet misai kopā ar raugu un maisiet apmēram 10 sekundes. Atstājiet līdz fermentācijas pabeigšanai un dzidrēšanai, pēc tam nolejiet no nogulsnēm vai, ja nepieciešams, filtrējiet.
Šķidro ogli var izmantot arī, lai uzlabotu gatavā dzēriena kvalitāti – šim nolūkam pievienojiet ogli šķidrumam, rūpīgi samaisiet un atstājiet uz 24–72 stundām, pēc tam filtrējiet.
Sastāvdaļas: ūdens, aktivētā ogle, biezinātājs: ksantāna sveķi; konservants: nātrija metabisulfīts (satur sulfītus).
Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sargāt no tiešiem saules stariem.
Iepakojuma izmēri: