Ja tu gatavo un mīli mājās darinātus augļu vīnus, tad, līdzīgi kā citi vīndari, tu noteikti bieži saskaries ar pārāk augstu skābumu savās misās un dzērienos. Tāpēc iepazīsti un sāc lietot Redukwas® Plus - efektīvu līdzekli, kas palīdzēs tev regulēt skābumu augļu misās, kas satur ievērojamu daudzumu citronskābes, bez nepieciešamības pārmērīgi atšķaidīt misu vai pievienot lielu daudzumu cukura. Ar Redukwas® Plus vienkārši pacelsi savu vīndarības meistarību nākamajā līmenī, iegūstot augstākas kvalitātes vīnu.
Redukwas® Plus ir produkts, kas paredzēts galvenokārt jāņogu, aveņu, ērkšķogu un kazenu misu un vīnu atskābināšanai, kuri satur ievērojamu daudzumu citronskābes. Šī jaunā produkta formula ļauj iegūt izteiksmīgu augstas kvalitātes vīnu, kam raksturīga pilna augļu aromāta un garšas buķete. Tu izvairīsies no nepieciešamības atskābināt, atšķaidot misu vai maskēt augsto skābumu ar pārmērīgu cukura daudzumu.
Atskābināšanas mērķis ir samazināt skābumu līdz 6-10 g/L, un šis process ir visefektīvākais, ja sākotnējais misas/vīna skābums ir 12-18 g/L. Augļiem ar augstāku sākotnējo skābumu, piem., jāņogām (30-32 g/L), nepieciešama iepriekšēja atšķaidīšana (visbiežāk 1:1), lai sasniegtu ieteicamo sākotnējā skābuma līmeni.
Redukwas® Plus pozitīvi ietekmē pareizu fermentācijas norisi, nodrošinot raugam optimālus darba apstākļus, palielinot tā aktivitāti un pareizu attīstību.
Sastāvdaļas: kalcija karbonāts, magnija hidroksikarbonāts.