Ja gatavo un iemīli mājās darītus vīnogu un augļu vīnus, tad, tāpat kā citi vīndari, bieži vien saskaries ar pārāk augstu skābuma līmeni savās misās un dzērienos. Iepazīsti un sāc lietot Redukwas® - universālu līdzekli, kas palīdzēs efektīvi regulēt skābumu, neizmantojot pārmērīgu misu atšķaidīšanu. Ar Redukwas® vienkāršā veidā iegūsi augstākas kvalitātes vīnu ar pienācīgi līdzsvarotu skābumu.
Parūpējies par iespējami labāko sava vīna garšu un aromātu – izmantojot Redukwas® (pārtikas kalcija karbonāts), tu vari profesionāli regulēt misu un jau gatavu dzērienu skābumu.
Optimālais vīna skābums ir 6-10 g/L. Bieži izmantotā skābuma samazināšanas metode ir atšķaidīšana ar ūdeni, taču šāda rīcība pazemina vīna kvalitāti, un jo lielāks ir pievienotā ūdens daudzums, jo lielāks ir aromātu un garšas īpašību zudums.
Nodrošini sev un citiem vīna cienītājiem ideālu degustācijas pieredzi. 🍷 Ar Redukwas® tas ir ātri un vienkārši. Viena paciņa satur 15 g Redukwas®, kas ļauj saudzīgi atskābināt pat 20 L misas (vīna).
Lietošanas veids:
Redukwas® izšķīdini 50 ml ūdens, pievieno misai (vīnam) un rūpīgi samaisi. Pēc diennakts misu nolej no nogulsnēm.
Pievienojot 6–7 g Redukwas® 10 L misas (tāpat kā visas paciņas saturu 20 L), skābums samazināsies par 1 g/L.
Uzmanību: Rūpējies, lai nepārsniegtu ieteikto devu.