Ja tu gatavo un mīli mājās darītus vīnogu vai augļu vīnus, visticamāk, tāpat kā citi vīndari bieži saskaries ar pārāk augstu skābuma līmeni. Iepazīsti un sāc lietot Redukwas® Active - inovatīvu līdzekli, kas palīdzēs regulēt misas skābumu bez pārmērīgas atšķaidīšanas vai liela cukura daudzuma pievienošanas. Ar Redukwas® Active tu viegli sasniegsi augstāku vīndarības meistarības līmeni, iegūstot kvalitatīvāku vīnu.
Redukwas® Active ir inovatīvs augu izcelsmes produkts, ar kuru tu viegli un efektīvi samazināsi pārmērīgu vīnogu un augļu misu skābumu, vienlaikus saglabājot misas garšas, krāsas un aromāta bagātību. Novatoriska, pašu izstrādāta atskābināšanas metode, izmantojot Redukwas® Active balstās uz aktīvās ogles no kokosriekstu čaumalām spēju saistīt augļos esošās skābes. Pateicoties šai metodei, tu izvairīsies no pārmērīgas misas atšķaidīšanas vai skābuma maskēšanas, pievienojot cukuru.
Ja ķiršu, vīnogu, aveņu vai ābolu misu sākotnējais skābums ir 14–17 g/L, pievieno Redukwas® Active tieši misai, lai samazinātu skābumu līdz pieņemamam 6–10 g/L. Jāņogu misas, kurām raksturīgs lielāks skābju saturs, apm. 30–32 g/L, sākotnēji atšķaidi ar ūdeni attiecībā 1:1, pēc tam veic atskābināšanu saskaņā ar procedūru, kas paredzēta pārējiem augļiem.
Sīki ieteikumi par Redukwas® Activ lietošanu ir norādīti uz iepakojuma.
Labākos atskābināšanas rezultātus iegūsi ar dzidrām, bez cukura piedevas, neraudzētām misām.
Padoms: Gaišām misām atskābināšanu veic tūlīt pēc sulas izspiešanas, bet tumšām – tieši pēc macerācijas.
Viena Redukwas® Active paciņa, lietota uz 10 L misas, ļaus samazināt skābumu līdz 8 g/L.
Sastāvdaļas: aktīvā ogle