Vīna komplekts 4 GADALAIKI – Dzērvene

SIMBOLS: 400003
EAN: 5908277717759

5,57 €

Pievienot grozam

53,05 EUR/kg

SIMBOLS: 400003
EAN: 5908277717759


APRAKSTS

Vīna komplekts 4 PORY ROKU – ar dzērvenēm, ir augļu un ziedu žāvētais maisījums un vīna rauga maisījums ar barības vielu piedevu, ar kuru varēsi sagatavot 8–10 l garda, aromātiska vīna. Pagatavojams jebkurā gadalaikā –vīnu no žāvējuma vari pagatavot pat pavasarī vai ziemā, kad svaigu augļu ir maz! V... vairāk >

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

Vīna komplekts 4 PORY ROKU – ar dzērvenēm, ir augļu un ziedu žāvētais maisījums un vīna rauga maisījums ar barības vielu piedevu, ar kuru varēsi sagatavot 8–10 l garda, aromātiska vīna.

 

  • Pagatavojams jebkurā gadalaikā – vīnu no žāvējuma vari pagatavot pat pavasarī vai ziemā, kad svaigu augļu ir maz!
  • Vīns ar dabisku dzērveņu noti– komplekts satur dabiskas, žāvētas sastāvdaļas, piemēram, dzērveņu ogas, hibiska ziedi, aroniju ogas, ābols, melnā plūškoka ogas, melno jāņogu ogas, mežrozīšu augļu mizas.
  • Pat līdz 10 l vīna  komplekts ir ļoti ekonomisks: 100 g žāvējuma + 5 g rauga ar barības vielu piedevu pietiks līdz pat 10 l misas.
  • Līdz 17% – pievienojot misai instrukcijā norādīto cukura daudzumu, iegūsi stipru vīnu (17%). Ja vēlies vieglāku vīnu, pievieno mazāk cukura. 
  • Vīns – vienkārši un ātri – ar 4 PORY ROKU komplektu vīna pagatavošana ir ļoti vienkārša, un jau pēc 5 nedēļām varēsi baudīt dzērienu, kas gatavs lietošanai.

 

Ja vēlies gatavot vīnu ziemā vai pavasarī, kad trūkst svaigu augļu, vai arī vasarā nevēlies tērēt laiku sezonas velšu apstrādei, mums ir praktisks risinājums!

4 PORY ROKU – ar dzērvenēm, tas ir vīna gatavošanas komplekts, kas satur atbilstoši atlasītu augļu un ziedu žāvējumu un vīna rauga maisījumu ar barības vielu piedevu. No šī brīža jebkurš gadalaiks būs ideāls izcilu mājas vīna misu sagatavošanai.

 

105 g iepakojums satur 100 g īpaši atlasītu žāvētu sastāvdaļu un 5 g augstas kvalitātes rauga ar barības vielu piedevu. Ar šo komplektu pietiks, lai sagatavotu 8 līdz 10 l aromātiska un ar garšu pārsteidzoša vīna, kas var fermentēties līdz pat 17%.

 

Ļoti vienkārša komplekta lietošana padara to par lielisku izvēli arī tiem, kas sper pirmos soļus mājas vīndarībā. Komplektam nepieciešams tikai pievienot ūdeni, cukuru un atstāt misu istabas temperatūrā.

 

Laba ziņa nepacietīgajiem – optimālos fermentācijas apstākļos vīnu var degustēt jau pēc 5 nedēļām.

 

Žāvējuma sastāvdaļas:

dzērveņu ogas, hibiska ziedi, aroniju ogas, āboli, melnā plūškoka ogas, melno jāņogu ogas, mežrozīšu augļu mizas, aroniju sulas koncentrāts, aromāts.


Rauga ar barības vielu piedevu sastāvdaļas:

raugs [vīna raugs S. cerevisiae, emulgators: sorbitola monostearāts], diammonija fosfāts, B1 vitamīns.

 

Lietošanas veids:

Iepakojuma ar augļu žāvējumu saturu un 2 kg cukura ieber 10 l ūdens ar temperatūru 85°C un maisi 3 min, uzturot norādīto temperatūru. Pēc tam visu pārlej fermentācijas traukā un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Pēc tam pievieno nelielās paciņas saturu ar vīna raugu un barības vielu piedevu. Fermentē vienu nedēļu, tad misu izkās caur sietu. Pievieno 0,5 kg cukura un turpini fermentāciju vienu mēnesi. Lai bagātinātu vīna raksturu, pievieno 1 g tanīna sarkanajiem vai baltajiem vīniem (vai uzlējumu no 2 melnās tējas paciņām).

Ja vēlies iegūt intensīvāku vīnu, sagatavo to saskaņā ar iepriekš minēto recepti, bet izmantojot 1,6 kg cukura un 8 l ūdens, pēc tam pēc nedēļas pievieno 0,4 kg cukura un pagaidi līdz fermentācijas beigām.

Fermentācijas beigas noteiksi ar cukurmēra. Pārbaudi cukura līmeni vairākas nākamās dienas. Ja cukura vērtība vairs nekrīt, uzskati to par signālu, ka fermentācija ir beigusies. Un vari sākt nākamo etapu.

Skaidrošana:

Atstāj vīnu noskaidrošanai, vislabāk vēsā vietā. Kad, skatoties pret gaismu ielietā glāzē, redzēsi, ka vīns nav duļķains, vari to nolejt no nogulsnēm. Vislabāk izmanto ērtu automātisko sifonu, kas samazina šķidruma atplūdes un nogulšņu saduļķošanās risku (aprīkots ar pretvārstu).

Ja vēlies ātrāk noskaidrot vīnu pēc fermentācijas, izmanto kālija metabisulfītu proporcijā 0,8 g/8 l – porciju izšķīdini 50–100 ml ūdens, pēc tam pievieno misai un rūpīgi samaisi. Kālija metabisulfīta šķīdums ir nestabils, tāpēc to jāsagatavo tieši pirms lietošanas. Raksturīgās, asās sēra smakas dēļ produktu ieteicams lietot tikai labi vēdināmās telpās.

 

Pēc diennakts pievieno Klarowin 2 proporcijā 1,9 g/8 l – nosvērto Klarowin 2 daudzumu izšķīdini 50 ml ūdens un pievieno vīnam. Rūpīgi samaisi. Rezultātam vajadzētu būt redzamam aptuveni pēc nedēļas nogulšņu veidā, kas nosēžas trauka apakšā. 

 

Iesakām arī citus divus 4 PORY ROKU vīna komplektus: ar mežrozi un aveni.


Iepakojuma izmēri:

  • garums 13 cm
  • platums apm. 4 cm
  • augstums 22 cm
Masa
0.105 kg

Vīna komplekts 4 GADALAIKI – Dzērvene

Vīna komplekts 4 GADALAIKI – Dzērvene ['augļu vīns', ' dažādu augļu vīns', ' vīns no augļiem', ' ziedu vīns', ' vīns no žāvējuma', ' vīns no žāvētiem augļiem', ' vīns no augļu žāvējuma', ' dzērveņu vīns', ' ābolu vīns', ' aroniju vīns', ' hibiska vīns', ' melnā plūškoka ogu vīns', ' upeņu vīns', ' mežrozīšu vīns', ' maisījums vīnam', ' vīna gatavošanas komplekts', ' ziemas vīns', ' augļu žāvējums', ' ziedu žāvējums', ' vīna recepte']
iemīļotie

5,57 €

53,05 EUR/kg

Pievienot grozam