Vai jums patīk lieliski pagatavoti, sulīgi steiki? Vai vēlaties, lai jūsu vārītā, ceptā un grilētā gaļa būtu trausla un maiga, un tās garšu izceltu izmantotās garšvielas un marinādes? Izvēlieties mūsu adatu gaļas mīkstinātāju - ierīci, kas virtuvē ir neaizstājama, arī gatavojot grilētos ēdienus. Mīkstinātāju lietot ir ļoti vienkārši un vienlaikus droši. Plastmasas korpusā paslēptie 2,8 cm gari metāla asmeņi izbīdās no ierīces tikai brīdī, kad to piespiež pie gaļas. Tādējādi jums nav jābaidās no nejaušiem savainojumiem! Kāpēc ieteicams durstīt gaļu? Pirmkārt - šī darbība ļauj saīsināt vārīšanas, cepšanas un grilēšanas laiku pat par 50%! Otrkārt - tā nodrošina labāku marināžu un garšvielu uzsūkšanos. Gaļas šķiedrainā struktūra kļūst mīkstāka, bet ēdieni - trauslāki un sulīgāki. Gaļas durstīšana arī palīdz novērst visa ēdiena tilpuma samazināšanos cepšanas laikā!