Vai rūpējies par pareizu temperatūru cepšanas, applaucēšanas, kūpināšanas vai vārīšanas procesā? Mums ir pārbaudīts aprīkojums, kas atvieglos Tev darbu virtuvē, gatavojot gardu, mājās gatavotu ēdienu.
Izturīgs, kvalitatīvi izgatavots gastronomiskais termometrs no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda. Ideāli piemērots temperatūras kontrolei kūpināšanas un grilēšanas procesā. Ierīce aprīkota ar garu zondi ar garumu 20,5 cm un diametru 0,4 cm.
Tam ir īpašs temperatūras sensors - zonde, kas precīzi mēra gatavojamā ēdiena temperatūru. Ierīcei ir plats temperatūras diapazons - no 0 līdz 120°C, kas attēlots uz lielas un viegli salasāmas, melnas ciparnīcas.
Vai kulinārā procesa temperatūras kontrole var kļūt pavisam vienkārša? Protams! Lai veiktu pareizu temperatūras mērījumu, pietiek iedurt zondi gatavojamajā gaļā. Temperatūras sensors atrodas 0,5–1 cm attālumā no zondes gala, tāpēc ir svarīgi nodrošināt, lai termometrs tiktu atbilstoši iedurts gatavojamajā ēdienā.
Izmanto mūsu profesionālo kulināro termometru ar garu zondi un baudi gardus, mājās gatavotus izstrādājumus!
Atceries, pirms termometra lietošanas ir jānoņem aizsargvāciņš.