• Mājas gaļas un gaļas izstrādājumu pagatavošanai - katram mājas desu gatavotājam nepieciešams piederums, kas atvieglo gaļas izstrādājumu siešanu.
• Termiskā izturība līdz 240°C - diegs ļauj veikt tādu apstrādi kā kūpināšanu, vārīšanu un cepšanu, nemainot gatavojamās gaļas aromātu un garšu.
• Izturība pret pārraušanu - diegs ļauj bez bažām pakārt gaļu uz āķa.
• Ērta spole - atvieglo uzglabāšanu bez sapīšanās riska.
• Citi pielietojumi - diegus var izmantot arī dārzā vai dāvanu iesaiņošanai.
Kokvilnas kulinārie diegi, pelēkā krāsā - gaļas manuālai siešanai, kas paredzēta kūpināšanai, vārīšanai vai ruletēm to cepšanas laikā. Dabīgie materiāli ļauj gaļu pakļaut termiskai apstrādei (līdz 240°C), nemainot tās aromātu un garšu. Diegi ir ārkārtīgi izturīgi, tādēļ gaļu var iekārt uz āķa bez jebkādām bažām, ka tā nokritīs.
Izstrādājumam ir PZH sertifikāts, kas atļauj saskari ar pārtiku.
Uzmanību!
Termiskā izturība līdz 240°C.
Izmēri :
Ø 2 mm
garums 75 m.