Vai zināt, cik svarīgi galīgajam rezultātam ir pareizi kontrolēt temperatūru cepšanas, kūpināšanas vai vārīšanas procesā? Mums ir pārbaudīta ierīce, kas jums atvieglos darbu virtuvē, gatavojot gardu, mājās gatavotu ēdienu.
Mūsu kulinārais termometrs ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, tāpēc to var droši lietot cepšanas, kūpināšanas vai vārīšanas procesā. Ierīci raksturo plaša temperatūras skala - no 0 līdz 250°C. Lai nodrošinātu vēl precīzāku mērījumu, termometram zondē ir iebūvēts temperatūras devējs - zonde, kas precīzi mēra gatavojamā ēdiena temperatūru. Ierīcei ir liela, skaidri salasāma ciparnīca ar baltu skalu. Termometrs ir ieguvis PZH sertifikātu.
Vai temperatūras kontrole var kļūt bērnišķīgi vienkārša? Protams! Lai veiktu pareizu temperatūras mērījumu, pietiek iedurt termometra zondi gatavojamajā gaļā. Termiskais devējs atrodas starp 0,5 un 1 cm no zondes smailes sākuma, tāpēc ir svarīgi, lai termometrs tiktu iedurts atbilstošā dziļumā gatavojamajā ēdienā. Rezultātu var nolasīt jau pēc mirkļa.
Izmantojiet mūsu profesionālo kulināro termometru un baudiet gardus, mājas gatavojumus!